Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Družabna igra s frnikolami Solitaire

Bigjigs Toys
13.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

13,99 €
Quick overview:

BigJigs družabna igra s frnikolami Solitaire za zabavno in razmišljujočo igro malčka.


Vedno zabavne in priljubljene frnikole v družabni igri Solitaire postanejo še bolj zanimive. Zakaj? Ker se s sijočimi modrimi frnikolami lahko igraš na okrogli leseni plošči. Solitaire je namreč klasična lesena namizna igra, ki ima več stoletno tradicijo, in postaja čedalje bolj priljubljena in iskana. Je tradicionalna strateška igra za enega igralca. Z družabno igro Solitaire s frnikolami otrok krepi koordinacijo, kognitivne sposobnosti in razmišljanje, spretni prsti pa bodo hitro premikali frnikole iz luknje v luknjo. Odlična razvojna igra za mali um že od zgodnjega otroštva. Super zabava za otroke od 3 leta dalje.  


Kako igrati družabno igro Solitaire? Preprosto je! Igra se začne z vsemi frnikolami zunaj polja, pri čemer pustite prazno luknjo na sredini igralne plošče. Preprosto skočite z eno frnikolo na drugo in jo vstavite v ploščo. Nadaljujete s skakanjem čez frnikole, dokler ne ostane samo ena frnikola. Če vam ostane več kot ena frnikola, ste igro izgubili. Nič zato, nova igra je nova priložnost. Kar pogumno v nove zmage!

Šifra izdelka: BJ152
EAN: 0691621021521

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI

Družabna igra s frnikolami Solitaire je idealen način za razvoj strateškega uma že od zgodnjega otroštva, saj neguje koordinacijo in kognitivne sposobnosti. Lesena igralna plošča je narejena tako, da ima utore za frnikole, ob njenem robu pa je žleb za shranjevanje frnikol, ki izpadejo iz igre. Izdelana iz visoko kakovostnega izvirnega materiala in ustreza vsem veljavnim evropskim varnostnim standardom.

BigJigsov komplet družabne igre Solitaire je idealen pripomoček za zgodnji razvoj otrokovega strateškega razmišljanja, trening spretnih prstov in obilico zabave s sijoče modrimi frnikolami. Gremo se igrat!

Podrobnosti:

  • Dimenzije: 23 x 2,5 x 23 cm
  • Komplet vsebuje 32 bleščeče modrih frnikul.
  • Material plošče: gladek, visoko kakovosten les iz trajnostnih virov
  • Teža: 0,66 kg
  • Starost: od 3 leta dalje

Opozorilo: Ni primerno za otroke mlajše od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Družabna igra s frnikolami Solitaire

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.