Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Lesena zelenjava v zaboju

Bigjigs Toys
18.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

18,99 €
Quick overview:

Zelenjava je zdrava! Postrezi jo - Lesena zelenjava Bigjigs!


Imenitna lesena zelenjava je nujna igrača za igro vlog - za vsako otroško kuhinjo in  trgovino. Bigjigs leseno zelenjavo zlahka postrežemo, kuhamo ali jo prodajamo v naši mali trgovini.

Lesen zabojček je poln lesene zelenjave in v njem boste našli lepo, izbrano in zdravo zelenjavo, korenček, brokoli, čebula, paprika in druga zelenjava.

Kakovostno izdelana in nagrajena lesena zelenjava Bigjigs je zabaven učni pripomoček, ki spoznava otroka z delom v kuhinji. Uči ga od kod prihaja naša hrana in kako pripravljamo obroke. Otroka lahko s pomočjo lesenega sadja seznanimo tudi s pomembnostjo zdrave in uravnotežene prehrane za naše zdravje.

Odlična in kakovostna lesena igrača omogoča otroku različne igre vlog in je nepogrešljiva za vsako otroško kuhinjo ali trgovino. Igranje z leseno zelenjavo izboljša fino motoriko otrok in njihove ročne spretnosti.

IGRA, UČENJE, RAZVOJ! 


Šifra izdelka: BJ477
EAN: 0691621174777

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Lesena zelenjava v zabojčku je zelo priljubljena za igro vlog. Ta ni zgolj navadna zabavna igra ampak je pomembna metoda iskustvenega učenja. Otrok se poglobljeno uči razumevati kako se opravlja določeno delo. Z igro vlog se otrok skozi igro uči spretnosti in delovnih navad. Nauči se tudi odgovornostirazvija empatijo in čustva. Odlična vaja prijemanja spodbuja razvoj fine motorike.

Kakovosten igralni komplet lesenega sadja za rezanje Bigjigs vsebuje lesen zabojček, nož, desko in 7 kosov lesenega sadja za rezanje. Mere: 14,5 x 18 x 5 cm. Teža 0,44 kg. 

Primerno za otroke od 18. mesecev dalje!

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Lesena zelenjava v zaboju

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.