Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Lesena železnica - dodatek Crazy Track

Bigjigs Toys
10.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

10,99 €
Quick overview:

Bigjigs Lesena železnica Crazy Track je zabavna zmešnjava kakršne si lahko samo želiš!


Ni nujno, da se leseni vlakec vedno enako pelje po tirih lesene železnice! Da ne bo vožnja z vlakci vedno gladka najbolje poskrbi bestseller dodatkov za lesene železnice Bigjigs Crazy Track. Z njimi postane včasih dogajanje na leseni celo železnici celo malce nerodna reč. A to je sila zabavno! In ta dodatek je odličen način za  kreativno igro z lesenimi vlakci. Železniški svet je manj predvidljiv in z novim zabavnim dodatkom dobiš najbolj nagajivo leseno železnico.


Leseni vlakec se bo rompompom zapeljal po gibljivih tirih Crazy Track.


Paket dveh gibljivih lesenih tirov je združljiv tudi z večin drugih večjih blagovnih znamk lesenih železnic. Izdelan je iz visokokakovostnih, odgovorno pridobljenih materialov, skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi. Zato bo vožnja z lesenimi vlakci vedno varna in zabavna ne glede na to na katero leseno železnico si jih boš želel priključiti.  Leseni tiri so sestavljen iz 2 posameznih lesenih kosov 'norih' stez. Odličen način za razširitev železnice z lesenimi tiri Bigjigs omogoča malim železniškim navdušencem, da si izgradijo železnico kakršno si želijo. Tud takšno še posebno zabavno s Crazy vijugavimi lesenimi tiri. Razširitveni paket za lesene železnice, dodatek lesenih tirov Crazy Tracks bodo poskrbeli za kreativno gradnjo železniške proge po meri.

Visoko-kakovosten razširitveni paket Lesena železnica - dodatek 'Nori tiri'j e izjemno trpežen. Generacijam ljubiteljev lesenih železnic bo prinesel ure zabave in kreativne igre. Razširitveni dodatek za leseno železnico naredi vsako uro igre z vlakci še bolj zabavno.

Šifra izdelka: BJT164
EAN: 0691621091647

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Bigjigs lesena železnica - dodatek Tiri je kompatibilen z večino drugih lesenih železnic znanih proizvajalcev. Velik in kakovosten razširitveni dodatek za otroške železnice in vlakce navduši vse ljubitelje igre, ki ga bodo s pridom uporabili. Starost 3 +

Podrobnosti igrače:

  • Teža (kg) 0,09.
  • Dolžina (CM) 38.
  • Višina (CM) 1.2.
  • Širina (CM) 4.
  • Država izdelave Indonezija.
  • Starost 3+

Mnenja:

  • Emilija: Odlični tiri so kot nalašč za dodajanje v naš komplet lesene železnice, saj so zabavni in pomagajo postaviti katero koli obliko tirov. Dostava je bila res hitra. Definitivno bi še enkrat naročil.
  • Lojze: Čudovit komplet, ki olajša sestavljanje železniških tirov še bolj kot, če jih sestavljaš samo s togimi kosi.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Zabavno
Napisal/-a S.T.
05. november 2021 12.09.22 CET

Zabavno je z njimi sestavljati in se igrati. Moji železničarji jih imajo radi :) Hvala Kreativne igrače

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Lesena železnica - dodatek Crazy Track

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.