Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Lesena železnica - dodatek Viadukt

Bigjigs Toys
24.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,99 €
Quick overview:

Velik viadukt Lesene železnice Bigjigs ima kar 7 lokov - Must have dodatek vsakega železniškega seta! 


Zapelji vlakec preko lepo oblikovanega velikega železnišega mostu-viadukta in poskrbi, da bo lesena železnica Bigjigs dobila priljubljen in obvezen dodatek vsake železnice! Železniški most Bigjigs, s sedmimi imenitnimi loki, je osrednji del vsake otroške lesene železnice.

Po lepo oblikovanem dodatku za lesene železnice, Viadukt s 7 loki se bodo vsi vlakci z veseljem zapodili. Močna zasnova klasičnega železniškega mostu z oboki, pod katerimi se ravno tako lepo zapelje vlakec in kakovostno zaključno izdelavo, daje dober navdih za igro. Vsake mali strojevodja ali upravnik železnice bo navdušen nad novo pridobitvijo.

Šifra izdelka: BJT193
EAN: 0691621091937

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Atraktivni Bigjigs dodatki za leseno železnico so povezljivi z večino lesenih železnic in vlakcev. Lepo izdelan velik lesen Viadukt s kar 7 loki izdatno popestri igro z leseno železnico.

Domiselno izdelan lesen železniški most-viadukt je idealen za vsak vlakec in doda lesenim železnicam višjo igralno vrednost. Otroku daje dodatno keativno vzpodbudo za še bolj zabavno in ustvarjalno igro z lesenimi vlakci. Ti se bodo z veseljem zapodili po retro-dizajniranem velikem železniškem viaduktu in njegovih 7 velikih lokih.

Sedaj bo tudi vožnja v ravnini z lesenimi vlakci še veliko bolj zanimiva. Z visoko-detajliranim dodatkom za leseno železnico Bigjigs Viadukt je vožnja z vlakci vrhunska.

Dimenzije: 69,5 x 4 x 9 cm. Teža 0,51 kg. Starost 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Lesena železnica - dodatek Viadukt

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.