Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Lesene kocke Domače živali

Bigjigs Toys
7.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

7,99 €
Quick overview:

Lesene kocke za najmlajše - 6 različnih sestavljank v priročnem lesenem pladnju!


Kar 9 lesenih kock Domače živali je lepo zloženih v ličnem lesenem okvirju. Ravno prav velike in čokate lesene kocke so odlične za male roke dojenčka že od 18. meseca dalje. Z lesenimi kockami Bigjigs otrok lahko sestavlja šest različnih prizorov z devetimi kockami in to ni malo

Lesene kocke spadajo med klasične lesene igrače za najmlajše, ki predstavlja vedno pravo izbiro igrače za darilo! Nujna razvojna igrača za vsakega malega otroka od 18. meseca dalje. Med igro z lesenimi kockami otrok razvija  veščino uporabe dlani in prstov - fino motoriko. Nujna spretnost, ki je otroku potrebna za vsa opravila. Razvija usklajenost roka-oko in zgodnji razvoj logičnega razmišljanja. Razvojni učinki preprostih lesenih kock so neprecenljivi za zgodnji razvoj otroka.

Lepo upodobljeni prizori domačih živali nastopajo v šestih zgodbicah lesenih kock. Ena za vsako stran. Ko otrok kocke pravilno sestavi je za vztrajnost nagrajen z ljubko podobo ene od afriških živali. Seveda je to odlična priložnost, da ga učimo tudi kako se sestavljena žival oglaša, kako izgleda in kaj počne v svojem okolju. Zabavno!

Zabavno in  priročno je tudi to, da se lesene kocke po končani igri hitro pospravijo in so vedno nared za igro. Z lesenimi kockami v lesenem okvirju se lahko otrok praktično igra kjerkoli.

Bigjigs Domače živali so kakovostne lesene kocke za otroke z gladko končno obdelavo in pobarvane z otroku prijazno barvo, odporno na slino. Z lesenimi kockami DOMAČE ŽIVALI je učna izkušnja za male otroke varna in zabavna.

Priporočeno za igro, učenje in razvoj otroka od 18. meseca dalje!

Šifra izdelka: BJ536
EAN: 0691621195369

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

9 lesenih kock v trdnem lesenem okvirju je kakovostna lesena igrača s katero se bo otrok dolgo igral. Prilagojena velikost in živahne osnovne barve  v katerih nastopajo prikupni liki domačih živali, pritegne otroka k igri. Lesen pladenj kock je popoln za potovanje in igro za krajšanje časa na poti. Lesene igrače Bigjigs so izdelane iz visoko kakovostnih materialov izbranih iz odgovornih virov. Lesena igrača izpolnjuje evropske varnostne standarde in je popolnoma varna za igro.

Igra z lesenimi kockami Safari razvija:

  • veščino uporabe rok,
  • fino motoriko,
  • primerjalno sposobnost in koncetracijo,
  • uči otroka barve,
  • razvoj govora in besednega zaklada. 

Dimenzije 10,5x 10,5 x 3,5 cm. Teža 0,29 kg. Starost 18 mesecev +. 9 lesenih kock v lesenem okvirju.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Lesene kocke Domače živali

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.