Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Sestavljanka zemljevid Evropa

Bigjigs Toys
14.99 EURZaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

14,99 €
Quick overview:

Zelo pregledna sestavljanka zemljevid Evrope vam podrobno predstavi našo staro celino.


Fantastični zemljevid Evrope na leseni sestavljanki Bigjigs vas bo podrobno seznanil z vsemi državami in regijami starega kontinenta. Sestavi 25 kosov lesene sestavljanke puzzle zemljevid Evrope in odkrij vse države, morja in regije naše stare celine, mame Evrope.


Radovedni otroci se bodo z veseljem naučili iz katerih držav je Evropa sestavljena, kje je katera in kakšno morje jo obdaja. Seveda, če ga sploh ima. Tako bodo lahko z novo sestavljanko puzzle zemljevid Evrope tudi v veliko pomoč staršem pri načrtovanju težko pričakovanega novega družinskega izleta.

Šifra izdelka: BJ048
EAN: 0691621020487

Podrobnosti

ZGODBA IZDELKA:

Z Bigjigs sestavljanko zemljevid Evrope se otroci v enaki meri izbobražujejo in zabavajo. Poučna igrača lesene puzzle zemljevid je literarno in figurativno prava klasika med vsemi igračami.

Njena zgodovina sega nazaj v daljne leto 1760, ko je evropski izdelovalec zemljevidov natisnil zemljevid na leseno ploščo, jo razrezal na majhne koščke in bum - rodila se je - sestavljanka! Najuspešnejša izobraževalna igrača vseh časov! Raziščite države Evrope in odkrivajte zanimivosti in širite mejnike svojega znanja.

LASTNOSTI + PREDNOSTI:

Sestavite 25 kosov kakovostne lesene sestavljanke z lepo ilustrirano mapo Evrope, ki zagotovo očara radovedne otroke, ko raziskujejo države Evrope.

Atraktivno obarvane lesene puzzle omogočajo mladim možem in dekletom, da ostanejo popolnoma angažirani, ko sestavljajo zemljevid. Je odličen način, da starši in mladi uživajo v interaktivnih igrah. Ko je sestavljanje puzzle končano, nastopi velika priložnosti za razpravo; malčki in otoci lahko govorijo o krajih, na katerih so morda že bili na počitnicah, kakšno je vreme kje, kam bi še še radi šli in primerjajo velikosti različnih držav. Možnosti je neskončno. Zagotovo igrača, ki ostaja zanimiva skozi vsa otroška leta!

S setavljanko otroci izboljšujejo geografsko in splošno znanje. Razvijajo motorične sposobnosti - fina motorika in krepijo povezavo oko-roka. Lesene puzzle Evrope sveta so izdelane iz visoko kakovostnih materialov v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi. 25 kosov lesene sestavljanke Zemljevid Evrope Bigjigs tehta 0,55 kg.

Zabavno igranje, za razvoj in znanje! Priporočljivo za otroka od 3. leta dalje.

Dodatne informacije

ProizvajalecBigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Sestavljanka zemljevid Evropa

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.