Več pogledov

Goki

GOKI Puzzle sestavljanke Zemljevid sveta Živali

Goki
11.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

11,99 €
Quick overview:

Še bolj zabavno spoznavanje živali in sestavljanje puzzle Goki


Puzzle sestavljanke našega planeta, so nekaj kar preprosto moramo imeti in sestavljati. Zemlja je tako različna, polna drugačnih habitatov, klimatskih pogojev in živali, ki jih bo otrok s pomočju puzzle z veseljem spoznal.

Sestavljanka puzzle Zemljevid sveta živali iz 49 kosov trdnega kartona daje otroku nazoren prikaz lepote našega planeta in življenja na njem.

Sestavljanje puzzle živali s celega planeta je privlačna tema in popoln izziv za vsakega otroka in mu daje odličen pogled na podobo sveta, živali in kontinentov na katerih te živijo! 

Inovativno oblikovana sestavljanka Zemljevid sveta živali Goki ima tipične značilnosti posameznih regij v svetu in predstavnike živali, ki živijo v njih. Sestavljanje Zemljevida živali pri otrocih spodbudi veliko zanimanja in vprašanj o deželah in živalih, ki tam živijo.

Sestavljanja puzzle sestavljanke Goki Zemljevid živali, vsakič ponudi otroku nagrado za potrpljenje, vztrajnost in rešitev uganke sestavljanja različnih koščkov. Ko je zemljevid živali sestavljen, se lahkom prične dolga igra opazovanja, primerjanja in ugotavljanja nadvse velikih zanimivosti, ki jih prinaša privlačen zemljevid.

Bogata interaktivna igra z veliko sestavljanja, pripovedovanja in učenja bo zelo prispevala k razvoju fine motorike, logike otroke in koordinacije oko-roka. Bogatenje besednega zaklada, krepitev govornih sposobnosti in odličen uvod v nova znanje. Vse to in še več s Puzzle sestavljanko Zemljevid sveta živali Goki.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 3. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 57711
EAN: 4013594577113

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Vsebina: 49 kosov
Velikost:∅ 45 cm
Teža: 0,54 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.
Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Puzzle sestavljanke Zemljevid sveta Živali

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.