Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Puzzle sestavljanke Zemljevid sveta

Bigjigs Toys
17.99 EURZaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,99 €
Quick overview:

Lepo ilustrirana lesena sestavljanka Zemljevid sveta.


Sestavi 35 kosov lesene puzzle sestavljanke zemljevid sveta in odkrij vse kontinente, države, zanimivosti in znamenitosti našega planeta.

Z Bigjigs puzzle sestavljanko zemljevid sveta se zapeljemo skozi prostor in čas. So pravi časovni stroj in nujna prva navigacijska karta naših malih Kolumbov, Vespucci-jev in Amundsenov. Pogumni mladi raziskovalci bodo potovali se učili in raziskovali

Čudoviti ilustrirana Lesena puzzle sestavljanka Zemljevid Bigjigs sveta nas zapelje na zabavno in poučno pot okoli sveta. Starši in otroci bodo enako uživali v učenju, ko bodo premikali mejnike svojega znanja. Ker znanja ni nikoli dovolj so puzzle Zemljevid sveta ena tistih klasičnih lesenih igrač, ki jih moramo imeti.

Šifra izdelka: BJ098
EAN: 0691621190982

Podrobnosti

ZGODBA IZDELKA:

Z Bigjigs sestavljanko zemljevid sveta se otroci v enaki meri izbobražujejo in zabavajo. Poučna igrača lesene puzzle zemljevid sveta je literarno in figurativno prava klasika med vsemi igračami.

Njena zgodovina sega nazaj v daljne leto 1760, ko je evropski izdelovalec zemljevidov natisnil mapo sveta na leseno ploščo, jo razrezal na majhne koščke in bum - rodila se je - sestavljanka! Najuspešnejša izobraževalna igrača vseh časov! Raziščite države in celine sveta in odkrivajte zanimivosti in širite mejnike svojega znanja. 

LASTNOSTI + PREDNOSTI:

Sestavite 35 kosov kakovostne lesene sestavljanke z lepo ilustrirano mapo sveta, ki zagotovo očara radovedne otroke, ko raziskujejo države in celine sveta ter odkrivajo znane znamenitosti.
Atraktivno obarvane lesene puzzle omogočajo mladim možem in dekletom, da ostanejo popolnoma angažirani, ko sestavljajo zemljevid sveta. Je odličen način, da starši in mladi uživajo v interaktivnih igrah. Ko je sestavljanje puzzle končano, nastopi velika priložnosti za razpravo; malčki in otoci lahko govorijo o krajih, na katerih so morda že bili na počitnicah, kakšno je vreme v različnih delih sveta in primerjajo velikosti različnih držav. Možnosti je neskončno. Zagotovo igrača, ki ostaja zanimiva skozi vsa otroška leta!
S setavljanko otroci izboljšujejo geografsko in splošno znanje. Razvijajo motorične sposobnosti - fina motorika in krepijo povezavo oko-roka. Lesene puzzle Zemljevid sveta so izdelane iz visoko kakovostnih materialov v skladu z veljavnimi evropskimi varnostnimi standardi.

35 kosov lesene sestavljanke Zemljevids sveta Bigjigs tehta 1 kg in meri 32,5 42,8 x 32,5 x 1,2 cm.

Zabavno igranje, za razvoj in znanje!

Priporočljivo za otroka od 3. leta dalje.

Dodatne informacije

ProizvajalecBigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Puzzle sestavljanke Zemljevid sveta

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.