Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Matematična igra Shut The Box

Bigjigs Toys
12.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

12,99 €
Quick overview:

Zabavna matematična igra Shut The Box izboljša znanje štetja!


Izobraževalna in zabavna Shut The Box matematična igra je zelo lepa za videti, preprosto se igra in odlično krajša čas enemu ali več igralcem hkrati.

V kakovostnem in lepo izdelanem lesenem okvirju matematične igre za otroke, so zložene oštevilčene lesene ploščice, ki jih polagamo oziroma zapiramo glede na vrženo vsoto igralnih kock.

Bigjigs je s pomočjo zanimivega in priljubljenega koncepta učenja štetja in števil s pomočjo igralnih kock, razvil zabavno matematično igro Shut The Box.

Priljubljene igralne kocke otroka pritegnejo k matematični igri in otrok se uči med igranjem. Preposto in učinkovito učenje štetja in števil na zabaven in družaben način.

Seštevanje pik igralnih kock, iskanje števila na ploščici, ki ustreza vrženi vsoti in končno uspešno zapiranje ploščic daje dobro dinamiko učenja. To poteka s Shut The Box matematično igro povsem spontano.

Zabavno matematično igro lahko kadarkoli poljubno nadgradimo z novim dodanim pravilom in tako zlahka dobimo nove načine igranja.

OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO!

Šifra izdelka: BJ150
EAN: 0691621531501

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Vrzi kocke in zaigraj Shut The Box! Družabno, zabavno in koristno igranje matematične igre spodbudi otroka k učenju štetja in števil.

Kakovostno izdelana lesena igrača je izdelana iz odgovorno izbranih virov materiala in ustreza evropskim varnostnim standardom. 

Velikost 20 x 27 x 3 cm. Teža 0,42 kg. 

Starost 3 +

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Matematična igra Shut The Box

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.