Več pogledov

Beleduc

BELEDUC Družabna igra Ujemi število

Beleduc
29.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

29,95 €
Quick overview:

Družabna igra Beleduc za hitre misli in pozorno opazovanje Ujemi število!


Inovativna, zabavna in zanimiva družabna igra Beleduc Ujemi število je z eno besedo perfektna za igro in učenje! Kdo bo prvi zbral dovolj točk, da zmaga v dirki s številkami?

Hitrost in dobra ocena dogodka sta potrebni, da v družabni igri Ujemi število osvojiš več točk kot nasprotnik. Toda previdno, če ne boš pozoren ti bo sosed ukradel številke!

Priprava za spopad v tej napeti družabni igri je prece preprosta. Najprej se odločiš katero igro boš igral. Ali boš igral težjo verzijo z Joker kocko in brez številke 1. V tej igri lahko vzameš in uporabiš nasprotnikova števila. Ali se odločiš za lažjo igro in igraš z navadno kocko in številko 1. V tej verziji drugim ne moreš vzeti številk.

Torej igraj družabno igro Ujemi število kot želiš na težji ali lažji način. Oba sta nadvse zanimiva in odličen brain-teaser za otroke od 5. leta dalje. Male sive celice otrok vam bodo hvaležne

OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO!


Vsebina: 40 lesenih števil, 1 velika kocka s števili, 1 pika kocka, 1 kocka Joker, 4 igralni kosi, 4 igralne kartice. Velikost: 240 x 240 x 65 mm (škatla) Starost: 5+ Igralci: 2-4.

Šifra izdelka: 22800
EAN: 4014888228001

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Dodatne informacije

Proizvajalec Beleduc

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BELEDUC Družabna igra Ujemi število

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.