Več pogledov

Beleduc

BELEDUC Družabna igra Tempo Toni

Beleduc
23.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

23,95 €
Quick overview:

Preprosto zabavna in nagrajena Družabna igra Beleduc Tempo Toni!


Družabna igra Tempo Toni ima prizorišče na Sirčkovi graščini, kjer je šef kuhinje Toni pozabil pospraviti sir v hladilnik. Grajska kuhinja je sedaj polna malih mišk, ki imajo veselo gostijo!

Spiel gut nagrada za oblikovanje in igralno vrednost družabne igre Tempo Toni nam pove, da se tudi odrasli strokovnjaki radi igrajo z njo. Sedaj pa mora kuhar Toni hitro nazaj v kuhinjo in poiskati miške med kosi sira.

Pomagaj Toniju poiskati in preplašiti miške, da ne pojedo preveč slastnega sira. Miške mu boš pomagal poiskati  z leseno rezino luknjastega sira, ki jo povlečeš po igralni plošči, da uloviš razposajene miške!

Zabavno oblikovano družabno igro Tempo Toni lahko igraš na težji ali lažji način. Igralna plošča z rdečo obrobo je namenjena izkušenim igralcem in plošča z zeleno obrobo začetnikom.

Vsak igralec dobi igralno ploščo in lesen sirček. Na sredino mize se položi kupček s karticami, kocka in igra se lahko prične. Gremo tempo, tempo, za to družabno igro sta pomembna hitrost in prepoznavanje barv!

Lovljenju mišk v družabni igri Beleduc Tempo Toni se lahko pridružijo 2 do 4 igralci, primerna je za igro otrok od 4 do 8 leta starosti. 


Šifra izdelka: 22790
EAN: 4014888227905

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Vsebina družabne igre za otroke: 4 x igralna polšča  (210 x 210 mm), 4 x lesen sir, 16 kartic, 1 kocka s simboli. Velikost: 240 x 240 x 65 mm (škatla). Leta 4+  

Dodatne informacije

Proizvajalec Beleduc

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BELEDUC Družabna igra Tempo Toni

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.