Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Orodje za otroke

Bigjigs Toys
18.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

18,99 €
Quick overview:

Vsaka prava otroška delavnica potrebuje Bigjigs orodje za otroke!


Orodje za otroke nam bo v naši otroški delavnici še zelo prav prišlo, saj vsi vemo kako rade se nam danes stvari pokvarijo.

Še dobro, da imamo v hiši našega malega mojstra, ki  bo v svoji delavnici z imenitnim Bigjigs orodjem za otroke hitro opravil potrebno popravilo.

Funkcionalno oblikovana lesena škatla z orodjem za otroke je prava mobilna delavnica! Škatla polna lesenega orodja za otroke ima udoben ročaj, zato ga bo mali mojster zlahka prinesel s seboj kjer bo potrebno.

Ali so popustila vratca na elementu v kuhinji? Hitro mali mojster prinese škatlo z orodjem in mizarska popravila se lahko takoj pričnejo... Voila! Nič več drugega mojstra čakat.  

Leseno orodje za otroke je kakovostna lesena igrača za otroke od 3. leta dalje. Igralni set z otroškim z orodjem je sestavljen iz orodja, ki je prilagojeno malim rokam. Z otroškim orodjem Bigjigs bo mali vajenec hitro postal veliki mojster.

Priporočeno za igro otroka od 3. leta starosti dalje. Razvojni učinki: fina motorika, igra vlog, učenje delovnih spretnosti in navad, spoznavanje poklicev, koordinacija roka-oko.

Šifra izdelka: BJ688
EAN: 0691621546888

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

V Bigjigs lesenemu orodju za otroke bo mali moster našel zanimive kose orodja, ki jih bo nujno potreboval za vsa popravila. Ključ, kladivo, vijake, matice, izvijač in celo ravnilo. Na trdni leseni škatli za orodje je ročaj, ki omogoča preprosto prenašanje orodja in tako se z Bigjigs otroškim orodjem zlahka odpravite tudi k babici na obisk. Vesela bo pomoči! Kompaktna in kakovostna lesena igrača je lepih barv in oblikovana tako, da zadosti vsem pogojem varne igre. Izdelano iz odgovorno izbranih virov materialov. Visoka kakovost izdelave in material izpolnjujeta evropske varnostne standarde.

Dimenzije lesene igrače Orodje za otroke 13 x 13 x 23 cm, teža 0,74 kg. Starost 3+. 

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Orodje za otroke

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.