Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Otroška tabla

Bigjigs Toys
57.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

57,99 €
Quick overview:

Velika otroška tabla piši briši za otroke Bigjigs se odlično obnese za šolo doma!


Imenitna Bigjigs Tabla piši briši na stojalu, daje vtis prave učilnice in šolski pouk se lahko prične kar v domači učilnici.

Učenje matematike in števil, pisnje in risanje. Likovni pouk, matematika ali jezik. Bigjigs otroška tabla piši briši takoj ustvari pravi ambijent za učenje in likovno ustvarjanje otrok.

Dobro opremljena magnetna tabla piši briši je tako uporabna, da ji to lahko zavida tudi kakšna prava šolska tabla. Na eni strani je bela magnena tabla in na drugi je klasična črna tabla piši briši in vmes je večji predal za odlaganje pisal in risal.

Popolna tabla piši briši za otroke prihaja v kompletu s kredami, lončki za barve in dodana ji je cela rola papirja. Imentino! Vse skupaj je vpeto v trden lesen okvir in ravno prave višine za otroka, ki se spogleduje s šolo.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 3. leta dalje!

Šifra izdelka: BJ420
EAN: 0691621394205

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Kreativne veščine in znanje bodo napredovali med igro z vsestransko uporabno leseno magnetno tablo piši briši. Otroška tabla Bigjigs ima dodan komplet 12 barvnih kred, 4 lončke za barvo in rolo papirja za tablo piši briši. Trden lesen okvir in velik predal stabilne otroške piši briši table zagotavljata, da tabla stoji na svojem mestu z vsemi potrebščinami na enem mestu.

Lesena otroška tabla je izdelana iz kakovstnih materialov iz odgovorno izbranih virov. Dimenzije lesene table za otroke Bigjigs so 41 x 48 x 89 cm. Teža 3,8 kg. Starost 3+.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Otroška tabla

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.