Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Vlakec Eurostar

Bigjigs Toys
19.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,99 €
Quick overview:

Vlakec Eurostar -  Potuj v stilu!


Bigjigs Toys in Eurostar predstavljata leseno kopijo otroški vlakec Eurostar, ki je izdelan po najnovejšem vlaku iz flotilje vlakov Eurostar.

Otroški vlakec Eurostar je popoln dodatek lesenim železnicam in vlakcem Bigjigs. Seveda se odlično ujame tudi z drugimi lesenimi železnicami in vlakci. Hitri otroški vlakci Eurostar se zlahka zapodijo naokrog veselim dogodivščinam naproti!


Bigjigs lesen vlakec je sestavljen iz 2  lokomotiv in potniškega vagončka v katerem so potniki, ki bodo hitro odbrzeli po leseni železnici. Otroški vlak Eurostar je poslovni vlak in ta je zelo hiter lesen vlakec, ki nikoli ne zamuja.

Potniki na krov! Hitre lokomotive se bodo pognale po lesenih tirih in kdor se ne vkrca takoj, ta bo čakal naslednji otroški vlak, zato ne zamudi na lesen vlakec Eurostar!

Bigjigs otroški vlak Eurostar prihaja v kompletu z dvema kosoma lesenih tirnic. Magnetki omogočajo sestavljanje različno velikih vlakcev, ki se vsi lahko vozijo po lesenih železnicah večine glavnih prozvajalcev otroških železnic in vlakcev.

Veliko dodatkov za lesene železnice lesene vlakce Bigjigs otroku ponuja vedno bolj zanimivo in pestro igro. Vlakci, lesene železnice in dodatki zapeljejo otroka v neskončne nove pustolovščina, odkritja in zabavna doživetja.


Zabavno igranje za razvoj in znanje od 3. leta dalje.

Šifra izdelka: BJT476
EAN: 0691621614761

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Bigjigs lesene železnice in vlakci so kompatibilni tudi z vsemi drugimi priznanimi blagovnimi znamkami. Leseni vlakci so izdelani iz visoko kakovostnih materialov izbranih iz odgvorno izbranih virov. Otroški vlaki Bigjigs so varne lesene igrače, ki izpolnjujejo evropske varnostne standarde. 

Dimenzije 3,3 x 34,4 x 4,6 cm. Teža lesenega vlakca 0,19 kg.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Vlakec Eurostar

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.