Več pogledov

Djeco

DJECO Piratatak karte

Djeco
7.6415 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 8,99 €

Akcijska cena 7,64 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,64 €
Quick overview:

Piratataak - Pirati te napadajo v Djeco Piratatak družabni igri s kartami, zato igraj in hitro sestavi svojo ladjo, da jim ubežiš!


Zelo preprota, zelo hitra in zelo zabavna družabna igra s kartami Djeco Piratatak je pustolovska strateška igra s kartami! Piratatak-a je bo vesel vsak ljubitelj odličnih družabnih iger s kartami in piratskih zgodbic. Tvoja naloga je, da si zgradiš svojo ladjico čim hitreje in pobegneš pred strašnimi pirati. Zmagovalec Piratatak je prvi, ki mu uspe prvemu sestaviti ladjico s 6 igralnimi kartami. Piratatak Djeco je družabna igra s kartami z izjemno grafiko in je polna humorja. Igra s 55 zabavno ilustriranimi kartami s piratskimi podobami je namenjena otrokom starim 5 in več let in igranju z odraslimi.

Šifra izdelka: DJ05113
EAN: 3070900051133

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI DRUŽABNE IGRE S KARTAMI

Piratatak je hitra in zelo preprosta družabna igra za vso družino. Z veseljem jo bodo igrali tako mlajši otroci kot najstniki in odrasli vseh generacij. Napetost družabne igre za otroke in odrasle te takoj pritegne. Piratatak Djeco je idealna družinska zabava za vse dni v letu kjerkoli ta je.

Pravile igre: Grte se za preprosot vlečenje kart tako, da si pridobimo zlate kovance. Z njimi lahko kupimo dele za gradnjo svoje ladje od nasprotnih igralcev. Ravno tako topove s katerimi streljamo na pirate, ko se pojavijo. Toda pozor! Če povlečete pirata, morate odvreči tri karte. Boste izzivali srečo? Zmaga tisti, ki prvi sestavi celo ladjo. Vsebina 55 trpežnih Piratatak igralnih kart. Od teh je 9 piratov!

Podrobnosti družabne igre s kartami Djeco Piratatak:

  • Priporočena starost: 5 let in več.
  • Število igralcev 2 do 4 igralci
  • Približno trajanje: 15 minut
  • Dimenzije škatle: 8,6 x 3 x 11,7 cm
  • Vsebina 55 kart.
  • Oblikoval umetnik Kirszbaum Alex
  • 5+

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Piratatak karte

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.