15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Djeco

DJECO je pustolovščina igre in zgodba o drznem in strastnem ustvarjanju igrač.

Djeco igrače so za otroke zelo privlačne, intelegentno oblikovane in noro zabavne. Srečni Gekon je simbol za odlične izobraževalne igrače in igre, ki danes navdušujejo otroke in njihove starše širom sveta. Iz sanj in drzne strasti do igrač so nastale danes najbolj uspešne in priljubljene igrače, ki jih prej sploh ni bilo. Tako je to z Djeco! 

Djeco igrače izpolnije najlepše sanje in želje otrok po igri.

Sanje o drzno oblikovanih igračah, z imenitnim dizajnom ki ga svet igrač še ni videl se uresničijo s pomočjo sodelovanja umetnikov. Na začetku se najprej pojavijo lesene sestavljanke, kartonske in  lesene igrače, a obseg se hitro razširil še na priljubljene družabne igre. Leta 2007 so novi imenitni ustvarjalni seti za otroke pognali ustvarjanje za otroke v višave najboljše kreativne zabave. Neponovljivo oblikovane in vedno nove kolekcije Art Toys spodbujajo otroka k ustvarjalni igri. Likovno ustvarjanje z igračami za risanje, slikanje in oblikovanjem vseh vrst prinaša novo estetiko v kreativno igro otroka. Nastopilo je novo obdobje ustvarjalne Djeco igre. Djeco sestavljanka, puzzle, magneti tattoo, Cubissimo, Kinoptik, Zig & Go, Topanifarm in Djeco Liitle Action so le droben nabirek iz ogromne kolekcije danes najbolj priljubljenih Djeco igrač. Poučne igre in zabavnega učenja skozi igro in razvoja otrok s temi tako imenitno oblikovanimi igračami kar ne more zmanjkati.

Kaj so Djeco igrače?

To so privlačno ustvarjene, brezčasne igrače za malčke, večje in velike otroke. Ustvarjanje za otroke obožuje Djeco in Djeco obožuje ustvarjalne otroke. Drzno oblikovane djeco puzzle, družabne igre, miselne igre in ustvarjalni seti za otroke izkazujejo ustvarjalno strast Djeco oblikovalcev. Djeco nalepke, praskanke, pobarvanke, ustvarjanje z bleščicami, peskom in perlicami so najbolj imenitne ustvarjalne igrače za malčke in otroke. Vse igrače za otroke in drugi izdelki Djeco so lepi in zabavni. Igra je bistvena za otrokovo intelektualno rast, prebuja radovednost, bogati brezmejno domišljijo in slavi notranji sijaj otroka. Igrače Djeco dajejo otroka navdušujejo, navdihujejo, mu dajejo energijo za igro in ga zabavajo.

Klasične družabne in miselne igre z najboljšim igralnim učinkom nikoli ne izginejo iz mode in vedno znova navdušijo. Igra spomina, bingo in domine zabavajo že cele generacije. Djeco ponuja edinstvene, izjemno lepe interpretacije najboljših iger. Prve družabne in miselne igre uvajajo zgodnje igralne veščine za malčke in predšolske otroke. Te igre so enostavne za učenje in enostavne za igranje. Vizualno privlačne igre spodbudijo otroka k uram nagrajevalne igre. To so popolna prve igre, ki so enostavne za učenje in hitro igranje. Super se obnesejo za igro s starši in so odlična priložnost za "stealth učenje". To je Djeco.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 63

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 63

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4