Djeco

Djeco je pustolovščina igre in zgodba o drznem in strastnem ustvarjanju igrač.

Naše Djeco igrače so zelo privlačne že za najmlajše otroke, domiselno oblikovane, kreativne in noro zabavne! Srečni Gekon je simbol francoskega podjetja za odlične izobraževalne igrače in igre, ki danes navdušujejo otroke in starše širom sveta.

Pariški Djeco Toys je iz sanj in drznih strasti ustvaril danes najbolj uspešne in priljubljene igrače za otroke 1 leto in za 2 leti, ki jih prej sploh ni bilo. V naši spletni ponudbi so najbolj priljubljene djeco puzzle za malčke in predšolske otroke. Na voljo so atraktivni magneti, priljubljen mozaik in številne družabne igre in karte. Za tiste, ki radi ustvarjajo so prava izbira markerji.

Naše Djeco igre in igrače izpolnijo najlepše sanje in želje vaših otrok po igri.

Sanje o drzno oblikovanih igračah, z imenitnim dizajnom ki ga svet igrač še ni videl se uresničijo s pomočjo sodelovanja umetnikov. Na začetku so najbolj priljubljene puzzle duo in kreativni seti za ustvarjanje kot je Step by Step. A obseg igrač se hitro razširi še na priljubljene družabne igre za večje otroke in ustvarjalne sete za punčke in fante od 3 let naprej.

Leta 2007 so novi imenitni ustvarjalni seti za otroke pognali ustvarjanje za otroke v višave najboljše kreativne zabave. Neponovljivo oblikovane in vedno nove kolekcije ustvarjalnih spodbujajo otroka h kreativni igri. Likovno ustvarjanje z igračami za risanje, slikanje in oblikovanjem vseh vrst prinaša novo estetiko v domišljijsko igro otroka.

Nastopilo je novo obdobje ustvarjalne in zabavne igre z otroškimi tatuji Tattoo, igrami Cubissimo, Kinoptik, Zig&Go, Topanifarm in Little Action, ki so le droben nabirek iz ogromne kolekcije danes najbolj priljubljenih igrač. Poučne igre in zabavnega učenja skozi igro in razvoja otrok s temi tako imenitno oblikovanimi igračami kar ne more zmanjkati.

Zakaj so Djecojeve igrače in igre tako priljubljene?

Ker so zelo privlačno ustvarjene in brezčasne igrače za malčke, večje in velike otroke. So edina blagovna znamka na svetu, ki uspešno ustvarja tradicionalne igrače s svežim modernim videzom. Ustvarjanje za otroke preprosto obožuje te pariške igrače in one obožujejo ustvarjalne malčke in otroke. Njihova drzno oblikovana praskanka, origami, set za oblikovanje ogrlic, otroške nalepke, flomastri, voščenke in magnetki so najlepši ustvarjalni seti za otroke. Vsi sprožijo novo ustvarjalno strast malčkov in otrok do umetnosti. Pobarvanke, praskanke, ustvarjanje z bleščicami, peskom, nalepkami in perlicami navdušijo punčke ali fantke. Odvisno od motiva.

Skupno vsem tem igračam je, da so bistvene za otrokovo intelektualno rast. V njem prebudijo radovednost, bogatijo brezmejno domišljijo in slavijo notranji sijaj otroka. Vse igrače iz naše ponudbe otroka navdušujejo, navdihujejo, mu dajejo novo energijo za igro in ga zabavajo.

Klasične družabne in miselne igre z najboljšim igralnim učinkom nikoli ne izginejo iz mode in vedno znova navdušijo. Igra spomina, bingo in domine zabavajo otroke že cele generacije. Mi vam ponujamo edinstvene, izjemno lepe interpretacije najboljših igrač in družabnih iger francoskega izdelovalca igrač. Prve družabne in miselne igre uvajajo zgodnje igralne veščine za malčke in predšolske otroke. Vse igre iz naše ponudbe so enostavne za učenje in enostavne za igranje.

Vizualna privlačnost teh francoskih igrač spodbudi otroka k uram igre. To so popolne prve igre in igrače, ki so enostavne za učenje in hitre za igranje. Super se obnesejo za igro s starši in so odlična priložnost za "stealth učenje".

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 183

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 183

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5