Več pogledov

Djeco

DJECO Diamoniak karte

Djeco
7.6415 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 8,99 €

Akcijska cena 7,64 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,64 €
Quick overview:

Zaigrajte atraktivno igro s kartami Djeco Diamoniak in naj se vsa družina zabava!


Družabna igra kartami Djeco Diamoniak je pustolovsko oblikovana strateška igra s kartami za 2 do 4 igralce od 5. leta dalje. 55 igralnih kart je zabavno ilustriranih na temo gradov, čarovnic in princesk. Tvoja naloga v tej zabavni družabni igri s kartami Diamoniak je, da si čim hitreje zgradiš svoj pravljični grad! Vsak igralec vsaj enkrat vleče karto, ko je na vrsti. Nato se na podlagi izvlečene karte odloči lahko odloči kako bo nadaljeval igro. Vse je odvisno od vrste karte, ki jo izvleče in vsak bo poskušal čim prej obnoviti svoj grad v dani barvi. Zmaga gre  tistemu igralcuje, ki prvemu uspe sestaviti celoten grad iz 6 kart!

Diamoniak Djeco je atraktivna družabna igra s kartami, ki so ilustrirane izjemno grafiko in je polno humorja. Igra je namenjena otrokom od 5. leta in je oblikovana tako, da kigranju in druženju pritegne vso družino.

Šifra izdelka: DJ05117
EAN: 3070900051171

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Kako se igramo družabne igre s kartami Djeco Diamoniak?

Diamoniak je napeta strateška igra, ki ima v igralnem kompletom 55 trpežnih kart. Cilj igre Diamoniak je, da si zgradiš  svoj grad preden te napadejo zlobne čarovnice! Enostavna pravila omogočajo hitro igro zato se bodo nove igre kar vrstile.

Kratka navodila družabne igre s kartam Djeco Diamoniak: Položite premešane karte na kup na sredino mize, obrnjene narobe.Igra se v smeri urinega kazalca. Najmlajši igralec začne tako, da vzame karto z vrha kupa in jo pokaže soigralcem. Skozi igro morajo vsi igralci vzeti najmanj eno karto s kupa, potem se odločijo ali bodo vzeli še eno, ali pa bodo pustili vrsto naslednjemu igralcu.

Ko vzame igralec karto s kupčka so 4 možnosti:

1. Če igralec vzame karto "grad": Igralec položi karto "grad" pred sabo na mizo in začne graditi grad v svoji barvi, če v tej barvi ne gradi že nekdo drug. Ko je igralec spet na vrsti, se vse karte gradu v njegovi barvi porabijo za gradnjo. "Grad" karte drugih barv se morajo položiti desno od igralca, obrnjene navzgor (kasneje jih lahko odloži nazaj na kup ali proda).

2. Če igralec dobi karto "grad" lahko vzame s kupa še eno karto.

3. Če igralec dobi karto "vila" položi karto na svojo desno stran in lahko vzame še eno karto.

4. Če igralec dobi karto "diamant" položi karto na svojo desno stran in lahko vzame še eno karto s kupa. Z "diamant" karto se lahko kupi "grad" karto v svoji barvi od ostalih igralcev in se tako hitreje zgradi grad. (3 "diamant" karte se zamenjajo za eno "grad" karto.)

Pozor:

Igralec lahko kupi samo eno "grad" karto, ko je na vrsti.

Ostali igralci morajo prodati "grad" karto.

Če igralec dobi karto "čarovnica" - Smola! Igralec mora vrniti karto "čarovnica" in še 3 svoje karte; lahko so karte z desnega kupa ali pa celo karte svojega lastnega gradu in jih položiti na kup poleg glavnega kupa na mizi. Ta kup je obrnjen navzgor. Če igralec nima treh kart, položi na kup, kar ima.

Če ima igralec "vila" karto, jo lahko uporabi tako , da onemogoči čarovnico. Položi karto s čarovnico in karto z vilo na kup poleg centralnega kupa, igro nadaljuje naslednji na vrsti.

Če zmanjka kart na centralnem kupu, se premešajo karte s kupa poleg in se jih položi nazaj na sredino, obrnjene narobe. Prvi igralec, ki mu uspe zgraditi grad iz vseh 6 kart iste barve je zmagovalec.

Podrobnosti družabne igre s karatami Diamoniak:

  • Število igralcev potrebnih za igro 2 do 4.
  • Približno trajanje igre 15 minut.
  • Dimenzije škatle: D:3 x Š:8,7 x V:12 cm.
  • Oblikoval umetnik Kirszbaum Alex.
  • Vsebina škatle 55 igralnih kart.
  • Strateška družabna igra s kartami
  • Priporočena starost: od 5 do 99 let.

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Ocene in komentarji

Ocena
5/5
Igra je fajna in simpl za špilat.
Napisal/-a Lucika
29. februar 2024 08.29.06 CET

Igra je fajna in simpl za špilat. Karte so dobr izdelane in bodo dolg služle namenu! Hvala za hiter paslan paketek in najs podporo!

Ocena
1/5
Razočaranje
Napisal/-a Urška
06. januar 2024 11.35.00 CET

Navodila so popolnoma nejasna in slovnično tako nizkega standarda, da je sramota. Če že prodajate, se vsaj potrudite biti kakovostni. Če se ne spoznate na slovnico, prosite za pomoč strokovnjaka. Reče se mu lektor. Recimo, da razumem, kaj je cilj igre, ampak vse vmes je pa popolnoma nejasno. Žal je na trgu veliko balasta in to je samo en majhen delček le-tega. Karte smo dobili za darilo, sama pa jih ne bi nikoli kupila.

Poglej vseSkrij vse

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Diamoniak karte

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.