Miselne igre za otroke

Razgibavanje malih sivih celic je nujna telovadba za otroške možgančke!

Za miselne igre za otroke lahko uporabimo vse igrače, ki so povezane z reševanjem različnih ugank, problemov ali vadbo in krepitvijo spomina. Različne kakovostne miselne igre za otroke izboljšujejo možganski potencial otroka in ga urijo v pridobivanju različnih veščin.

Miselne igre za otroke -  puzzle so že od nekdaj priljubljene in danes jih najdete v nešteto varijacijah. Iskanje in sestavljanje različnih koščkov, ki tvorijo eno celoto je odličen način za krepitev razmišljanja in urjenje spomina. Igre namenjene učenju in utrjevanju osnovnih računskih operacij so odlične miselne igre za otroke, ki bodo perfektne za zgodnje učenje matematike.

Napredna sestavljanka, ki omogoča tvorjenje različnih likov je idealna igrača in miselna igra za razvoj vidno-prostorske inteligentnosti otroka. Lesena natikanka s priloženimi aktivnostnimi karticami bo čudovita spodbuda za razvoj malčkovih miselnih sposobnosti in logičnega razmišljanja. Med igro s takšno igračo otrok z natikanjem likov razvija tudi fino motoriko. Tudi različne družabne igre imenito opravljajo funkcijo miselnih iger in lahko pritegnejo k igri razmišljanja celo družino.

"Mislim, torej sem" je znameniti izrek znanega filozofa in življenje v celoti je ena sama miselna igra. Ves čas nam postavlja zanke in uganke, ki jih moramo tako ali drugače rešiti. Zato so za otroka dobrodošle in nujne vse igrače, ki ga spodbudijo k razmišljanju!

Pa razmislite še vi, kakšnih igrač za miselno igro si vaš otrok želi.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 58

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 58

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4