Več pogledov

Djeco

DJECO Cubissimo miselna igra

Djeco
17.8415 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 20,99 €

Akcijska cena 17,84 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 17,84 €
Quick overview:

Loti se zabavne DJECO Cubissimo miselne igre za otroke in poskusi sestaviti kocko tudi če si že velik!


Djeco Cubissimo je odlična ideja za vse ljubitelje reševanja ugankarskih izzivov in miselnih iger za otroke in odrasle. Cubissimo je odlična priložnost za vsakogar od 7. leta dalje ,da se izkaže v sestavljanju kocke iz 7 živahno obarvanih lesenih gradnikov. To ti je prava igra potrpljenja, ki bo poskrbela za telovadbo malih sivih celic, spretne prste, koordinacijo oko-roka in vidno prostorske intelegnce. No, intelegence na sploh saj bolj kot brnijo naši možgančki boljši so. Igraj se zanbavne miselne igre za otroke Djeco Cubissimo in poskušaj sestaviti kockoiz sedmih lesenih kosov. Ali bo šlo? Seveda, vsakomur kdor ima doma Djeco Cubissimo, nekaj dober volje in veselja do reševanja ugank bo navdušen! Najboljše miselne in logične igre za otroke se prilagodijo igralcu tako, da je na voljo več težavnostnih stopenj za igro. Na ta način otrok postopoma osvaja različne težavnosti reševnja ugank in ne obupa nad izzivi.


Igraj se zabavne miselne igre za otroke Djeco Cubissimo 7+!


To bo dobra naložba v razvoj otroka, ki bo poskrbela zabaven za razvoj motoričnih in miselnih sposobnosti. Igranje s strateško igro Cubissimo te nauči potrpljenja in vztrajnosti! To sta dve od najbolj nujnih vrlin in veščin, ki jih portrebuješ v življenju. Ta miselna igra je zasnovana za otroke, a je zelo zanimiva tudi za odrasle, ki jo bodo radi vzeli v svoje roke. Pa čeprav morda sprva celo na skrivaj. Zabavno igranje miselne igre Cubissimo bo poskrbelo za razvoj in znanje otroka od 7. leta dalje in tudi vse odrasle.

Šifra izdelka: DJ08477
EAN: 3070900084773

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI MISELNE IGRE ZA OTROKE DJECO CUBISSIMO

Miselna igra Djeco Cubissimo ti spravi možgane v pogon. Ravno tako kot vadimo telo in poskrbimo, da je močnejše in motorično bolj razvito, je potrebno vaditi tudi naše možgančke. Za bolj hitre misli se igrajmo miselne igre za otroke Djeco Cubissimo. Odlično zasnovana in oblikovana miselna igra je prava za vse ljubitelje miselnih iger in vse tiste, ki bodo to še postali. Rekonstrukcijo kocke zabavne logične igre opravimo iz sedmih lesenih kosov za sestavljanje. 30 aktivnostih kartic nam prikazujejo začetne položaje iz katerih je treba zgraditi kocko. Za tiste, ki se jim zatika reševanje uganke sestavljanja kocke so na voljo rešitve. Strateška igra Cubissimo za enega igralca je ustrezna za vse starosti od 7 let dalje.

Zakaj so Djeco igrače tako priljubljene?

Djeco je zgodba o francoskem družinskem podjetju, ki ga vodi inovativna in strastna ustvarjalna ekipa. Od leta 1954 Djeco prebuja, spodbuja in navdihuje razvoj otroške domišljije. Z inovativno oblikovanimi  igračami razveseljuje male in velike otroke. Djeco igrače za otroke poskrbijo za ustvarjalne dejavnosti in igro otrok, so zabavne in varno oblikovane. Djeco izdeluje in testira vse otroške igrače po zahtevnih kriterijih. Igrače se preizkušajo za igro še preden pridejo na trg, zato so za otroku vedno zabavne in zanimive. Igrače Djeco so rezultat avtorskega koncepta ter grafičnega in umetniškega univerzuma številnih ilustratorjev, priznanih umetnikov in novih nastajajočih talentov. Takšna umetniška razsežnost uveljavljene ponudbe izvirnih igrač je všeč vsem ljubiteljem igrač, otrok in igre po vsem svetu. 

Podrobnosti igrače:

  • Število igralcev 1 igralec.
  • 3 stopnje težavnosti.
  • Približno trajanje 15 minut.
  • 7 lesenih kosov za sestavljanje kocke, 30 aktivnostnih kartic, dodane rešitve za pomoč.
  • Dimenzije škatle 21,4 x 5 x 21,5 cm.
  • Priporočena starost 7 let in več.

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Cubissimo miselna igra

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.