Več pogledov

Smart Games

SMART GAMES Cube Puzzler PRO

Smart Games
17.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,99 €
Quick overview:

Profesionalna Smart Games igra za male profesionalce od 10. leta Cube Puzzler PRO!


Ali lahko sestavitš kocko iz 6 pisanih kosov sestavljanke v obliki krogel? Uporabi domišljijo, svoj prostorski vpogled in se kreativno igraj, ko sestavljaš kocke, da rešiš vsak izziv! Ohišje miselne igre podvoji zabavo saj to obenem služi kot privlačen pladenj za igranje igre Cube Puzzler PRO. Odpri atraktivno olikovan Cube Puzzler PRO in kar začni igrati in iskati rešitve za 80 resničnih 3D izzivov.


SmartGames Cube Puzzler PRO je prava miselna igra z 80 izzivi za kreativne igralce od 10+


Uporabi svojo vidno-prostorsko zaznavo, logiko in spretnosti dedukcije, ko ustvarjalno sestavljaš kocko z barvnimi kosi puzzle v obliki krogel. Spopadi se z 80 profesionalnimi 3D izzivi! Odpri prozorno kocko, da jo iz škatlice za shranjevanje spremeniš v igralno ploščo. Igra vključuje knjižico izzivov z 80 resničnimi 3D-izzivi in rešitvami za njih. SmartGames Cube Puzzler PRO je miselna igra s kreativnimi izzivi in atraktivnimi 6 liki barvitih 3D puzzle sestavjenih iz okrolgli oblik. Z njimi lahko preizkušaš svoje miselne sposobnosti, če si star 10 ali več let!


Smart Games igre za iznajdljive otroke od 10 + dalje!


Preden začneš najprej sestaviš svojo igralno ploščo. Odpreš prozorno ohišje in ga razstaviš na 2 dela. Držiš ločene dele v obeh rokah in potisneš vogal enega dela v režo drugega dela ohišja. Tako da s tem sestaviš enodelno igralno ploščo. Kosi prozornega ohišja so pravilno sestavljeni in na svojem mestu, ko slišiš klik. Postavi 6 kosov sestavljanke na prozoren pladenj tako, da ustvariš kocko, ki stoji na enem od vogalov. V vsakem izzivu je treba uporabiti vseh 6 kosov. Pravilno rešitev si našel, ko napolniš kocko pri čemer se barve krogel ujemajo s tistim, kar je prikazano v izzivu. Obstaja samo 1 rešitev, ki jo najdete na koncu knjižice z izzivi.


Zabavno igranje za razvoj malih in malo večjih sivih celic od 8. leta dalje.

Šifra izdelka: 5414301521129
EAN: 5414301521129

Priporočeno za starost: Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

SmartGames Cube Puzzler PRO je vrhunska namizna miselna igra odlična za vse starosti od 10 + dalje.

Sestavi si svojo izzivalno zabavo in razmišljaj. Kar 80 zabavnih izzivov za vse starosti in sposobnosti možgančkov se skriva v iskanju rešitev v tej miselni igri. Preprosto začni vsakič z novim izzivom v trenutku in brez odvečnega usmerjanja. Zabavne miselne igre SmartGames so popolne za razvoj kognitivnih veščin. Razvoj koncentracija, logike, učenje reševanja problemov in vidno prostorske zaznave prihaja z razmišljanjem med igro z odličnimi miselnimi igrami svetovno znanega proizvajalca Smart. Že več kot 25 let se Smart zavzema za ustvarjanje navdihujoče izobraževalnih igrač. SmartGames so več-nivojske igre logike. Vsaka igra je edinstveno oblikovana in ima vgrajeno lastno inovativno mehaniko igranja. Teme soprilagojene obema spoloma in so všeč tako fantom kot dekletom. Vse namizne igre proizvajalca Smart prihajajo v potovalnih, kompaktnih in namiznih izdajah. Izdelane so iz kakovostnega umetnega materiala ali vrhunskega lesa.

Podrobnosti igrače:

  • Iz škatle SmartGames CUBE PUZZLER PRO za starost 10+ skoči vate kar 80 miselnih 3D izzivov.
  • Prozorna kocka, ki se obenem ponaša tudi kot ohišje za shranjevanje in igralna plošča. 7 pisanih kosov sestavljanke z 80 3D izzivi.
  • Da bo uvod zabavnejši in lažji dobiš v škatli priloženo tudi knjižico z izzivi in rešitvami.
  • Strokovnjaki pravijo, da si med igro razvijaš kognitivne veščine; koncentracijo, logiko, reševanje problemov, vidno-prostorsko zaznavo, fleksibilno razmišljanje.
  • Za vse starosti od 10 + dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Smart Games

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: SMART GAMES Cube Puzzler PRO

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.