Več pogledov

Djeco

DJECO Ustvarjalni set za otroke Kolaž Art Workshop

Djeco
18.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

18,99 €
Quick overview:

Djeco ustvarjalni set za otroke Kolaž Art Workshop otroka popelje v svet ustvarjanja slike s podobo živali.


S prikupnim ustvarjalnim setom bo malček vstopil v svet ustvarjanja in nastal bo umetniški izdelek, ki ga boste razstavili. Kreativni set za ustvarjanje bo otroku prinesel obilo zabave in čudovite urice ročnih del, ko bo z navdušenjem ustvaril kolaž medvedka in prijateljev. Komplet vsebuje 4 različne predloge živali iz trdega kartona, ki so opremljene z lepljivimi deli, da se enostavno prilepijo. Poleg 4 predlog so v kompletu 4 ovojnice z lepilno vsebino, lepilo in knjižica, v kateri so enostavno razloženi koraki izdelave. Živali iz papirja lahko otrok poljubno okrasi z različnimi kosi blaga, okraskov, vrvic, gumbov in se popolnoma prepusti domišljiji. Miška, zajček, maček in medvedek bodo veseli, ko jih bo otrok oživel in bodo lahko krasili steno otroške sobe. S super zabavnim ustvarjalnim setom za otroke bo mali ustvarjalec uril fino motoriko, ročne spretnosti in ustvarjalnost. Izvirna igrača za ustvarjanje, ki je primerna za punčke in fante od 3 leta dalje. Odlično darilo za vsako priložnost!


S kreativnim setom za ustvarjanje otrok krepi ustvarjalnost in sposobnost pripovedovanja zgodbic.


Ko malček dobi v roke ta čudoviti ustvarjalni set, si bo navdušeno in radovedno ogledal predloge živali in material, ki ga ima na voljo za izdelavo slike. Takrat se bo v njegovi domišljiji sprožil kreativni ustvarjalni proces – osmislil si bo, kakšen bo njegov živalski prijatelj. In ga tudi ustvaril v polni čarobnosti!  O živalskih prijateljih pa bodo nastale tudi zanimive zgodbice. Z veseljem vam bo hitel pripovedovati, kako so čebele pripravile med za medveda in je zajček dobil najslastnejše korenje, kako je miška pojedla ves sir. Ob ustvarjanju in spretnih prstih bo uril razmišljanje, govor in pripovedovanje zgodbic in na ta način bogatil besedni zaklad.


Zabavno ustvarjanje za otroke od 3 leta dalje.

Šifra izdelka: DJ08664
EAN: 3070900086647

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Ustvarjalne igrače za otroke Djeco spodbujajo svobodno izražanje v ustvarjalnosti in urjenje ročnih spretnosti.

Otrok je z ustvarjalno igračo proizvajalca Djeco sam kreator slike, ki jo bo izdelal po predlogi, ampak tako, kot si je sam zamislil in bo njemu všeč. Seveda bo všeč tudi vam, pa dedku in babici. Navdušeni boste! Kreativni set vsebuje 4 predloge, 4 ovojnice z materialom, lepilo in knjižico z navodili za izdelavo. Material, okraski in deli se enostavno prilepijo na izbrano predlogo živali in nastala bo prekrasna slika, ki jo lahko obesite v otroško ali dnevno sobo. Otrok bo pri ustvarjanju slike uril motorične spretnosti, domišljijo, pripovedovanje, govor. Ustvarjalno darilo je pravo darilo in bo osrečilo prav vsakega otroka, majhnega in tistega že malo večjega.

Podrobnosti igrače:

  • Vsebina ustvarjalnega seta: 4 različne predloge slik 21 x 28 cm, 4 ovojnice z materialom za izdelavo slik (ločeni v ovojnicah za posamezne predloge živali), 1 lepilo in 1 knjižica z navodili
  • Ustvarjalna igrača spodbuja otrokov razvoj motoričnih spretnosti – fine motorike, razmišljanje, pripovedovanje, domišljijo.
  • Djeco kreativni set za ustvarjanje je odličen način, kako otroka spodbuditi k ustvarjanju in kreiranju slik, izdelkov.
  • Izdelano iz visoko kakovostnih materialov in pod strogim varnostnim nadzorom.
  • Material: karton, papir, vrvice, gumbi, blago.
  • Starost: od 3 leta dalje

Opozorilo: Ni primerno za otroke mlajše od treh let zaradi majhnih delcev, ki jih je mogoče pogoltniti (možnost zadušitve).

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Ustvarjalni set za otroke Kolaž Art Workshop

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.