Več pogledov

Djeco

DJECO Prstne barve Kameleon

Djeco
17.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,99 €
Quick overview:

Čarobne prstne barve Kameleon Djeco za barvanje in ustvarjanje brez packanja za malčke od 18 mesecev +.


Čaroben komplet prstnih barv je posebej ustvarjen za najmlajše! Vsi otroci obožujejo ustvarjalno igro, saj jim omogoča svobodo pri raziskovanju in ustvarjanju. Ta komplet omogoča obilico zabave in veselja pri barvanju in nič packanja. 4 nedokončane slike prikupnih živali čakajo, da ji pobarvaš. Ozadje je naslikano, kameleon, riba, metulj in ptica pa čakajo, da jih pobarvaš. Otrok si poljubno izbere med barvami, ki so priložene, odpre plastični tulec in pobrizga nekaj kapljic barve na predlogo slike. Mehak pokrov omogoča, da s pritiskom nanj riše po sliki in razprši barvo, ne da bi se pri tem umazal. Magično! Packanja ni. Pokrov se z lahkoto spere pod vodo in malček ga lahko ponovno uporabi. S temi fantastičnimi prstnimi barvami lahko otrok raziskuje in ustvarja zabavne slikarije živali. Čudovita ustvarjalna igrača za kreativni razvoj otrok razvija koordinacijo oko – roka in fino motoriko. Malček jih lahko vzame kamor koli in raziskuje svojo umetniško plat. Zabavna igrača za ustvarjanje za otroke od 18 mesecev dalje.


Barvanje s prstnimi barvami Djeco je raziskovanje ustvarjalnosti in ročnih spretnosti.


Z odlično igračo za ustvarjanje bo barvanje in raziskovanje za najmlajše varno in enostavno. Ni packanja, ni nereda. Mali prstki bodo uživali v ustvarjanju in raziskovanju barv in na ta način urili fino motoriko in ročne spretnosti, kar je podlaga tudi za zgodnji razvoj grafomotorike. S kakovostnimi prstnimi barvami je barvanje otroku v en sam užitek. Ob fantastični nastali kreaciji si lahko celo izmislite kakšno zgodbico o pisanem kameleonu.

Zabavno ustvarjanje za otroke od 18 mesecev dalje.

Šifra izdelka: DJ09878
EAN: 3070900098787

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

Igrača za ustvarjanje Djeco za zabavo igro malčkov, ki izražajo svoje talente.

Ponudite otroku nabor fantastičnih prstnih barv Kameleon proizvajalca Djeco, saj je ustvarjanje in barvanje s kvalitetnimi prstnimi barvami čarobno in izjemno zabavno. Je varno, enostavno in brez packanja. Prstne barve za otroke so nepogrešljive ustvarjalne igrače, saj je pomembno, da otrok dobi priložnost raziskovati in razvijati svoje talente. Na predlogo slike živali, ki jih je oblikovala Olivia Cosneau, pobrizgajte nekaj kapljic barv in preko mehkega pokrova rišite in barvajte s prsti brez packanja. Izpod malčkovih mojstrskih prstov bodo nastale umetniške slike živali nad katerimi bo zagotovo navdušen. Ob prikupnih slikah lahko nastane kakšna čudovita zgodbica, ki si jo lahko izmislite skupaj z malčkom ali mu kar prepustite, da vam jo sam pove. S kvalitetnimi prstnimi barvami za otroke bodo otroci urili koordinacijo oko - roka, fino motoriko, ustvarjali in razvijali svoje umetniške talente. Odličen uvod v umetnost in slikarstvo brez nereda! Čudovito darilo za najmlajše ustvarjalce.

Podrobnosti:

  • Prstne barve Kameleon omogočajo otrokom raziskovanje, urjenje fine motorike, ročnih spretnosti, spodbujajo ustvarjalnost.
  • Ustvarjanje z barvanjem spodbuja otrokov taktilni razvoj in spodbuja otrokovo raziskovanje in ustvarjalnost skozi igro.
  • 4 nedokončane slike prikupnih živali, 4 posode z barvami po 30 ml – rdeča, oranžna, rumena in zelena, mehak pokrov, ki se nanj riše s prsti, navodila za barvanje slik
  • Praktična škatla za shranjevanje dimenzij 29,5 x 23 x 3 cm.
  • Izdelano iz visoko kakovostnih materialov in pod strogim varnostnim nadzorom.
  • Starost 18 mesecev +

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Prstne barve Kameleon

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.