Več pogledov

Djeco

DJECO Magic Colouring vodna pobarvanka Živali

Djeco
10.1915 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 11,99 €

Akcijska cena 10,19 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 10,19 €
Quick overview:

Vodna pobarvanka Magic Colouring Živali za raziskovanje barvanja za otroke od 18 mesecev +.


Čudovit barvni komplet je posebej ustvarjen za najmlajše! Otroci uporabljajo pero, napolnjeno z vodo, da obarvajo bela območja in odkrijejo, kaj se skriva pod njimi. Vau, čarobno je, ko se pojavijo podobe živali! Ko se strani posušijo, se zabava začne znova. Komplet pobarvanke za otroke vsebuje kartice, ki jih malčki lahko vedno znova obarvajo.

Ko so slike vodne pobarvanke živali pobarvane, se na njih pojavijo medved, muca, lisica in sova, vsak s svojim mladičkom. Prikupna otroška pobarvanka je taprava za raziskovanje, urjenje ročnih spretnosti, fino motoriko, opazovanje, razvoj govornih sposobnosti skozi pripovedovanje. Nadvse praktična je za shranjevanje in enostavno prenosljiva. Malček jo lahko vzame kamor koli in raziskuje svojo umetniško stran. Svoje kartice za barvanje preprosto shrani v šik denarnici. Primerna igrača za ustvarjanje za otroke od 18 mesecev dalje.


Barvanje z Magic Colouring Djeco je raziskovanje ustvarjalnosti in ročnih spretnosti.


Mali raziskovalec bo z veseljem skušal ugotoviti, kdo se skriva v gozdu. Z odlično igračo za ustvarjanje bo barvanje in raziskovanje za najmlajše varno in enostavno. Ni packanja, ni nereda. Mali prstki bodo spretno prijemali pero, barvali, vstavljali in shranjevali kartice v denarnico in na ta način urili fino motoriko in ročne spretnosti.


Zabavno ustvarjanje za otroke od 18. meseca dalje.

Šifra izdelka: DJ09064
EAN: 3070900090644

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Igrače za ustvarjanje Djeco vabijo malčke, da pobarvajo ilustrirane živali.

Raziskovanje in barvanje z Magic Colouring pobarvanko Živali Woods za najmlajše je varno in enostavno, brez nereda. Napolnite pero z vodo in opazujte z malčkom, kako stran oživi z barvo. Ko se posuši, lahko začnejo znova in znova. Ob prikupni kartici lahko nastane tudi čudovita zgodbica, ki si jo lahko izmislite skupaj z malčkom ali mu kar prepustite, da vam sam pove, katere živali so še srečali medved, muca, lisica in sova v gozdu. S fantastično pobarvanko za otroke, ki jo je oblikovala Sigrid Martinez, bodo malčki urili spretnosti rok, fino motoriko, opazovanje in komunikacijo. Idealen komplet pobarvanke, ki jo lahko povsod vzamete zraven. Čudovito darilo za najmlajše ustvarjalce.

Podrobnosti igrače:

  • Pobarvanka Magic Colouring omogoča otrokom raziskovanje, vadbo fine motorike, ročnih spretnosti, govora in komunikacija preko pripovedovanja o gozdnih živalih na sličicah.
  • Ustvarjanje z barvanjem spodbuja otrokov taktilni razvoj in spodbuja otrokovo raziskovanje in ustvarjalnost skozi igro.
  • Ustvarjalni set za otroke vsebuje 4 kartice za barvanje, 1 denarnica za shranjevanje, 1 pero za polnjenje z vodo
  • Lepa in praktična škatla za shranjevanje dimenzij 31 x 22 cm.
  • Izdelano iz visoko kakovostnih materialov in pod strogim varnostnim nadzorom.
  • Starost: 18 mesecev +

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Magic Colouring vodna pobarvanka Živali

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.