Več pogledov

Djeco

DJECO Set za izdelavo nakita Zapestnica Tiny Beads

Djeco
16.9915 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 19,99 €

Akcijska cena 16,99 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 16,99 €
Quick overview:

Za fantastično in modno ustvarjanje izberi Djeco ustvarjalni set za otroke. Navdušena boš, ko bo izpod tvojih rok nastala čudovita, unikatna zapestnica Tiny Beads.


Sijoč in bleščeč komplet nad katerim bodo navdušene vse punčke! Z ustvarjalnim setom za otroke si izdelaj zapestnico, ki bo odraz tvojega stila in jo boš z veseljem nosila. Lahko jo ustvariš tudi prijateljici za darilo ali kar tako. Šik zapestnico Tiny Beads lahko izdelaš sama oziroma z malo pomoči in se pri tem zelo zabavaš. Organiziraj ustvarjalni dan in se zabavajte s prijateljicami v najboljši družbi in kreativni izdelavi krasnih zapestnic. Pri izdelovanju uriš svoje motorične sposobnosti, ročne spretnosti in se prepuščaš ustvarjalnosti. Za izdelavo je v kompletu priloženo vse, kar potrebuješ, da nastane pet stilskih, čarobnih zapestnic. Uporabi statve, da naviješ drobne steklene perlice skupaj in ustvari čudovite zapestnice. Mlade damice se bodo radi odločale, katere barve bodo uporabljale skupaj, medtem ko ustvarjajo svoje edinstvene vzorce. Je originalno darilo za punčke od 8 do 14 let. Navdušene bodo nad njim!


Igrače za ustvarjanje Djeco spodbujajo ustvarjalnost in ročne spretnosti.


Kakšno zapestnico si želiš? Zvezdniško, seveda! Ustvari si jo po lastnem navdihu, pusti domišljiji prosto pot in se pri tem zabavaj. Vsako lahko oblikuješ po želji, saj imaš na razpolago dovolj mini biserov za 5 zapestnic. Kreativni set za ustvarjanje je idealen ne le za zabavo, ampak tudi za spodbujanje razvoja fine motorike in koordinacije rok. Tvoje spretne roke bodo hitro naredile fantastično zapestnico, ki jo boš z veseljem nosila.


Djeco Tiny Beads je odlična igrača in darilo za punčke od 8 do 14 let.

Šifra izdelka: DJ09838
EAN: 3070900098381

Priporočeno za starost: Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE:

Djeco ustvarjalni set za otroke Tiny Beads ti omogoča izdelavo najboljših zapestnic, ki si jih lahko zamisliš. Zapri oči in si v mislih nariši, kako bo izgledala tvoja unikatna zapestnica in jo izdelaj po lastnem navdihu. Ta kreativni set, ki ga je oblikovala Caroline Faup, spodbuja ustvarjalnost punčk in omogoča urjenje fine motorike in ročnih spretnosti. Prinesel bo veliko navdušenja in ustvarjalnih uric, ki jih boš preživela ob izdelovanju zapestnic. Super komplet vsebuje mini statve, 2 zlati vrvici in prelepe mini bisere za izdelavo 5 zapestnic. Prikupna škatla je lepo potiskana z rastlinskimi barvami in se jo lahko reciklira. Priložena je tudi knjižica s predlogi in navodili za izdelavo. Ustvarjalni seti za otroke so izvrstno darilo za praznike, rojstni dan, počitniške dni, za vsako priložnost. Odlično, zdaj pa veselo na delo, da bo zapestnica čim prej na tvoji roki!

Podrobnosti igrače:

  • Kreativni set vsebuje mini statve, 2 zlati vrvici, mini bisere za izdelavo 5 čudovitih zapestnic, predloge in navodila za izdelavo.
  • Spodbuja ustvarjalnost otrok, fino motoriko, koordinacijo rok.
  • Velikost škatle 21 x 24 x 2,5 cm.
  • Djeco ustvarjalni seti so odlične igrače za punčke od 8 do 14 let.

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Set za izdelavo nakita Zapestnica Tiny Beads

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.