Več pogledov

Djeco

DJECO Tap Tap Art Vozila Igra s kladivom

Djeco
25.4915 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 29,99 €

Akcijska cena 25,49 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 25,49 €
Quick overview:

Djeco Vozila Tap Tap Art Igra s kladivom za vse ljubitelje avtomobilov, tovornjakov in gradbenih vozil od 4. do 6. leta!


Briljantne igrače Djeco Tap Tap predstavljajo čudovito domiselno oblikovane igrače za fante in punčke 4 leta, 6 let  in več. Aktivna igra s kladivom še posebej navduši vsakega otroka, ki ga navdušuje ustvarjanje in orodje za otroke. Svet priljubljenih avtomobilčkov in gradbenih vozil se lepo predstavi v bogato opremljenem ustvarjalnem setu za otroke, ki vsebuje kar 24 svetlo obarvanih lesenih kosov za sestavljanje avtomobilov in drugih vozil. Potovanje po cesti , gradnja na gradbišču in zabijanje žebljičkov v igralno ploščo iz debele plute je vrhunska iga za razvoj domišljije in fine motorike ortroka. Vzemi v roke priljubljeno igro s kladivom Djeco Vozila Tap Tap Art in ustvari poljubno število različnih avtomobilov, tovornjakov, gradbenih in vozil po lastni izbiri!


Ustvarjalni set za otroke Djeco Space Tap Tap Art je shranjen v robustni okrasni leseni škatli.


V kompletu za mlade avtomobilske inženirje je 5 aktivnostnih kartic, ki prikazujejo, kako sestaviti različna gasilska, tovorna, gradbena in druga vozila. A otrok se bo kasneje še raje zabaval ob izumljanju lastnih novih avtomobilov. Varno kladivo je primerno za otroške roke in z njim bo otrok s pomočjo 40 žebljičkov hitro sestavljal čudovite nove kreacije. Djeco je izpeljal privlačno posodobitev tradicionalih kompletov za Tap Tap Art. Otrok bo užival vsakič, ko bo postavil na mizo kreativni Djeco Vozila Tap Tap, ki je shranjen v robustni okrasni leseni škatli z urejenimi predali za shranjevanje ustvarjalnih pripomočkov.

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka od 4. leta dalje.

Šifra izdelka: DJ06641
EAN: 3070900066410

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Odlična igra s kladivom Djeco Vozila Tap Tap Art za kreativno ustvarjanje za otroke 4, 6 let in več.

Juhuu, zabavno ustvarjanje za otroke Djeco Vozila je tu! Tap Tap Art je tvoja namizna kreativno delavnica s kladivom in žebljički. Med zabijanjem komponent tovornih, gradbenih, gasilskih, reševalnih in drugih vozil na mehko matično ploščo iz plute domišljija otroka poleti kot njegove ravnokar izdelane nove kreacije vozil. In fantastični rezultati ustvarjalne igre so takoj tu!  Domiselno oblikovanje lesene ustvarjalne igrače s kladivom in žebljički Djeco instantno navduši fante in punčke za ustvarjalno igro. 40 žebljičkov, kladivo, 5 aktivnostnih predlog, 1 plošča iz plute in imenitno oblikovani kosi za sestavljanje iz lesa so spravljeni v super imenitni okrasni škatli iz lesa. 

Igra s kladivom je ustvarjalna otroška delavnica in priljubljen igralni kotiček, kjer začnejo nastajati vedno nove in nove zabavne kreacije.

To je prava kreativna zabava! Ustvarjalno zabijanje žebljičkov v Igri s kladivom tap tap art Djeco. Zabijaj in sestavljaj skupaj domiselno oblikovane lesene dele, iz katerih sestavljaš poljubne kreacije na prožni plošči iz plute. Vzemi leseno kladivo iz imenitne lesene škatle in prični takoj. Ustvarjalnost otroka nima meja in žebljiček je potrebno znati zabiti. Priloženo je vse kar potrebuješ za začetek, zato lahko kar začneš!

Podrobnosti igrače:

  • Zabijaj in ustvarjaj, razvijaj veščine in domišljijo!
  • 24 lesenih kosov za sestavljanje vesoljskih plovil. 5 aktivnostnih kartic. 1 kladivo in 40 žebljičkov. Debela matična plošča iz plute.
  • Vse je shranjeno in pospravljeno v čudoviti leseni okrasni škatli s predali.
  • Opozorilo! Ni primerna za otroke, mlajše od 3 let, zaradi majhnih delov!
  • Djeco Vozila Tap Tap Art je kreativni set primeren za darila za  fante in punčke 4 leta in več. 
  • Tap Tap Art je kreativna igra s kladivom in žebljički za ustvarjalne otroke!
  • Igralna plošča: 21 x 16 cm. Lesena škatla 30 x 22,5 x 3,5 cm. Velikost paketa 23 x 30 x 4 cm. Teža (g) 920.
  • Djeco Tap Tap Vozila je primerno za darila za fante in deklice, stare 4 leta, 6 let in tudi več.

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Tap Tap Art Vozila Igra s kladivom

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.