Več pogledov

Djeco

DJECO Step by Step Kako narisati živali

Djeco
11.8915 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

Cena: 13,99 €

Akcijska cena 11,89 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 11,89 €
Quick overview:

Djeco Step by Step ali kako narisati živali je odličen kreativni set za ustvarjanje kranih novih podobic priljubljenih živalic!


Mala otroška tabla piši briši ali bolje rečeno riši briši, omogoča s pomočjo 24-ih kartic ustvarjalno risanje za otroke. Če si star 4 leta ali več in se hočeš hitro naučiti kako narisati žabo, polža, leva, kita, raco, opico, in uhh... še veliko drugega, je tukaj Djeco Step by Step! Odlične Djeco igrače za ustvarjanje te naučijo tudi risati. In to tako preprosto korak za korakom. Preštej 1, 2, 3 in skoraj ravno tako hitro boš v 3 preprostih korakih s pomočjo sestavljanja risarskih elementov-gradnik razvil nove risarske sposobnosti. In 'Janezek' postane umetnik.


Izberi enostavno risanje živali za otroke Djeco Step by Step.


S pomočjo 24 risalnih aktivnostnih kartic in table piši briši se boš po korakih se naučil-a risati različne znane živali. Kolikorat si že poskusil-a pa ni šlo. No, saj tudi odrasli večinoma ne poznamo skrivnosti risanja in nismo kaj prida v pomoč otroku. Razen, če tudi mi ne vzamemo step-by-step v roke in se ne naučimo kako kako se res riše! Plošča za suho brisanje nam olajša popravljanje napak in risanje živali za otroke se bo odlično obneslo tudi za potovanja. Nova risalna pustolovščina je bogato opremljen kreativni se, ki vsebuje vse potrebno za nove likovne podvige od 4+ 

Kako narisati živali? To ni več vprašanje za male umetnike od 4. leta dalje!

Šifra izdelka: DJ08319
EAN: 3070900083196

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Ustvarjanje za otroke z DJECO Step by Step kompleti za popolno učenje risanja, pomaga otroko postati umetnik na enostaven način. Risanje živali za otroke Djeco, korak za korakom uči otroka kako uporabiti osnovne tehnike risanja. S preprosto uporabo risarskih gradnikov za sestavljanje novih podobic živali in drugega, otrok z jasnim napredovanjem od začetka do konca ilustrira živali in druge like.

Likovne grače in pripomočki Djeco so izdelani iz najkakovostnejših materialov z vso zahtevano in natančno pozornostjo do detajlov. Imajo veliko igralno vrednost in so idealni za razvoj umetniškega duha otroka. Privlačne ilustracije otroka pritegnejo, izjemna igra navduši, nova likovna izkušnja pa navda otroka z občutek čudenja in veselja. Vsi ustvarjalni seti za otroke Djeco so varni in popolnoma nestrupeni. Testi izpolnjujejo in presegajo vse ameriške in evropske standarde varnosti.

Podrobnosti igrače:

  • Nauči se risati preprosto korak za korakom v 3 preprostih korakih, ki sestavljajo osnovne gradnike risarske tehnike za otroke. Tako zlahka razviješ risarske sposobnosti in postaneš pravi umetnik. 24 aktivnostnih kartic te po korakih nauči narisati različne znane živali. Suho brisanje olajša popravljanje napak.
  • Kreativni set Step by Step je kot nalašč za potovanja.
  • Komplet ustvarjalne igrače vsebuje vse za novo risalno pustolovščino. V kompletu je otroška tabla piši briši in 24 aktivnostnih kartic z modeli živali,1 flomaster za risanje in suho brisanje, 1 krpica za brisanje table. To je vse, kar potrebuješ za uspešen začetek!
  • Risanje pomaga razvijati fino motorične sposobnosti, uči risanja in razvija umetniške sposobnosti, linearno razmišljanje, zaporedja in opazovanje.
  • Odlična darila za fante in punčke 4+

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Step by Step Kako narisati živali

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.