Več pogledov

Djeco

DJECO Locktou

Djeco
19.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

19,99 €
Quick overview:

Djeco Locktou je odkleni, zakleni hiško, potegni zapah na vratih ograje in pritisni gumb na kovčku, da ga odpreš!


Tri ljubke živali so tu, da ti pomagajo pri učenju veščin za vsakodnevna opravila. Lesen komplet treh živali, muce, medvedka in lisičke je otroku v pomoč, ko je čas, da se nauči uporabljati ključavnico, zapah in različne sponke in gumbe na svojem nahrbtniku za vrtec, šolski torbi ali kovčku za potep. Le poglej kaj se skriva za mucino ograjo, kdo se vozi z muco v avtu in kaj ima medo v torbi. Trije leseni liki priljubljenih živalic pomagajo otroku pri učenju vsakodnevnih veščin. Spodbujajo otroka k rokovanju z malimi predmeti in razvijajo fine motorične sposobnosti med igro.


Tako kot hiša ključavnic je tudi Djeco Loctou razvojna igrača, ki omogoča otroku, da počne natančno to kar najraje počne.


To pa je, da nekaj odklepa in zaklepa! Ljubek trio lesenih živali s ključavnicami in zapahi je ravno prav velik, da se lahko z njim igramo kjerkoli in kadarkoli želimo. Ekskluziven Djeco dizajn, visoka kakovost izdelave in trpežen les zagotavljajo brezskrbno igro s to priljubljeno igračo kjerkoli smo. Zabavne lesene živali s ključavnicami otrok preprosto odnese s seboj kamorkoli si želi. To je odlična igrača za doma, na poti in v čakalnici.


Lesene razvojne igrače Djeco ponujajo odlično igralno izkušnjo otroku od 3. leta dalje.


Čudežno zabavna igra odklepanja in zaklepanja različnih ključavnic je tako razburljiva, da otroka čisto prevzame. Djeco didaktične igrače z vsemi svojimi različnimi ključavnicami in načini zapiranja spodbujajo otoka k nenehni igri in raziskovanju. Igrivo preizkušanje številnih vsakodnevnih situacij nam bo še kako prav prišlo v resničnem življenju. Konec koncev je zaklepanje in odklepanje pravih vrat strašno pomembna zadeva, ki jo moramo obvladati! Z didaktično igračo Locktou se tega zlahka naučimo. Obenem vadimo fino motoriko in razvijamo potrebno zbranost za tovrstna opravila. Hiška je atraktivno zapakirana in se bo izkazala kot odlično darilo.


Kdo bo odklenil naslednjo ključavnico?

Šifra izdelka: DJ01664
EAN: 3070900016644

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Razvojne in didaktične Djecu igrače so trpežne in oblikovane tako, da spodbujajo domišljijsko igro vlog in omogočajo varno pripravo otroka na vsakodnevne situacije. Set treh lesenih likov živali z različnimi načini zaklepanja in odklepanja, kompaktna velikost in zabavne lastnosti razvojne igrače za malčke, delajo to igračo za must have. Takšna igrača ne bo nikoli samevala doma. Atraktivno oblikovana in barvita kot je se izkaže kot nalašč za to, da jo prinesemo za darilo. Vsakemu otroku, ki jo dobi pridejo 'ključavnice' zelo prav in to so darila za fante i punčke, ki so vedno povod za val navdušenja.

Podrobnosti igrače:

  • Dimenzije: 23 x 23 x 4 cm.
  • Oblikovala Nathalie Choux.
  • 3 leseni liki imajo različne načine zapiranja. 
  • Igriv način vadenja vsakodnevnih situacij.
  • Omogoča razvoj fine motorike in zbranosti.
  • Atraktivno pakiranje je primerno za obdarovanje.
  • Visoka kakovost.
  • Primerno za igro otrok in razvoj fine motorike od 3 leta dalje.

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Locktou

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.