Več pogledov

Goki

GOKI Otroški hranilnik Trezorček s ključavnico Blue

Goki
13.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

13,99 €
Quick overview:

Moder trezorček Goki s številčno ključavnico bo varno hranil žepnino!


Imeniten, moder kovinski hranilnik v obliki trezorčka Goki, bo našel svoje mesto pomembno mesto v vašem domu. Ponosno se bo razkazoval, saj je izjemno dekorativen in lep. V kovinskem hranilniku otrok varno hrani žepnino za počitnice ali nakup nove igrače.

Lepo pobarvan in kakovostno izdelan hranilnik Trezorček bo koristna in uporabna pridobitev vsake otroške ali dnevne sobe in igralnice

Očarljiv hranilnik denarja Trezorček s ključavnico bo poskrbel, da bo otrok čim prej razumel kako pomembno je varčevati in se racionalno odločati med potrebo in možnostjo.

Tidlo hranilnik za denar  je poučna igrača v kaeri bodo žvenketali shranjeni kovančki in v kateri bo zašumel tudi kakšen bankovec.  

Z otroškim hranilnikom za denar Goki Trezorček poskrbite, da bodo tudi vaši najmlajši imeli čisto svoj denarček!

Otroški šparovček ima čisto pravo ključavnico na številčno kombinacijo, ki jo moraš znati odpreti! Navodila so na dnu hranilnika Trezorček ali glej dodatne informacije spodaj!

Starost 3+

Šifra izdelka: 14020
EAN: 4013594140201

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Velikost in skriven nasvet: 13,5 x 13 x 9,7 cm velik hranilnik Trezorček postavite na vidno mesto dnevne sobe. Teža praznega je 480g. Veliko žvenketa vam želimo! Kovinski Trezorček je opremljen s kodno ključavnico za zaklepanjeGollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.


Dodatne informacije

Proizvajalec Goki
Opozorila Opozorila! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka. Goki trezorček ima dekorativni namen in ga je potrebno pri manjših otrocih uporabljati v prisotnosti odraslih.
Navodila

Pomembno! Da odpreš otroški hranilnik Goki Trezorček, moraš zavrteti pravo številčno kombinacijo ključavnice. Šparovček ima na dnu nalepko z navodili za odpiranje. Za odpiranje hranilnika obrni gumb ključavnice - številčnico: Levo 2 x in se ustavi pri 22. Nato obrni gumb 1 x desno in se ustavi pri 35. Če imaš na navodilih podane druge vrednosti jih upoštevaj!

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Otroški hranilnik Trezorček s ključavnico Blue

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.