Več pogledov

Djeco

DJECO Družabna igra Little Action

Djeco
17.8415 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 20,99 €

Akcijska cena 17,84 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 17,84 €
Quick overview:

Djeco Little Action družabna igra te vabi v džunglo na nepozabno zabavo. Gremo, pridruži se!


Živali v džungli so pripravile nepozaben žur in povabljen si, da se zabavaš z njimi. Fantastično, kajne! Z družabno igro Little Action se ne bo malo, ampak zares veliko dogajalo. Zgradi piramido, kegljaj, meči ali lovi. Toliko majhnih izzivov, ki so ti jih pripravile prikupne živali. Ja, s 6 izzivi se boš zagotovo razgibal. Za vsakega uspešno opravljenega si pošteno zaslužiš medaljo. Na voljo imaš tri poskuse in sigurno boš z lahkoto opravil izziv. Zmagovalci so vsi igralci, tisti, ki zbral največ medalj, bo še dodatno pohvaljen. Z domiselno družabno igro, ki je ustvarjena prav za najmlajše, bo otrok vadil spretnosti rok, se učil sodelovanja, osredotočenosti in pozornosti. Simpatična družinska družabna igra, ki je primerna za otroke od 2,5 leta dalje.


Družabne igre za otroke spodbujajo ročne spretnosti in sodelovanje v procesu igre.


Z zabavno družabno igro Little Action boste vsi v družini zagotovo doživeli prijetne trenutke povezovanja, sodelovanja, pristne igre. Na začetku je šest živali postavljenih na sredino mize, karte pa so postavljene na kup poleg njih in obrnjene navzdol. Igralci bodo izmenično obračali karto iz izžrebanega kupa in poskušali dokončati izziv na tej karti. Pri vsakem izzivu ima igralec na voljo tri poskuse. Če je pri izzivu uspešen osvoji medaljo. Ko so vse medalje razdeljene, je zmagovalec tisti, ki jih ima največ. Poleg spretnih prstov, sledenja navodilom, miselna družabna igra krepi gibalne sposobnosti otroka, ko je na vrsti za opravljanje izziva. Spretnostna družabna igra s svojimi simpatičnimi junaki je prava, dobra igrača za vašega otroka.


Zabavno igranje za razvoj in znanje!

Šifra izdelka: DJ08557
EAN: 3070900085572

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Djeco Little Action družabna igra je posebej zasnovana za starost igralcev 2,5 let in več.

Ker pri Djeco razumejo malčke, so njihove igrače posebej zasnovane prav za starost 2,5 leta  in več. Marsikdo bi pomislil, da je dveletnik premlad za igranje družabnih iger. A igre zahtevajo določeno raven pozornosti in osredotočenosti, kar je lahko izziv pri tej starosti. S simpatično družabno igro za otroke bo malček tako dobil priložnost za vadbo osredotočenosti, navajanje na osnove igranja družabnih iger, spoznavanje s pravili, sodelovanje med igralci. Če menite, da je malčku pretežko opraviti 6 izzivov, igro prilagodite in lahko opravi 2 ali 3 in potem postopoma doseže vse. Atraktivna družabna igra za 2 do 4 igralce, ki vas bo zagotovo navdušila spodbuja urjenje spretnosti rok, koordinacijo rok in oči in hkrati spodbuja otroško domišljijo. Veliko zabave v džungli oziroma kar pri vas doma! Lepo darilo za fantka in punčko za praznične in vse dni v letu.

Podrobnosti igrače:

  • Dimenzije škatle: 21,5 x 21,5 x 5 cm
  • V škatli je 6 figuric živali, 20 kart in 12 medalj.
  • Djeco je z igračami Little svojo pozornost posebej namenil najmlajšim igralcem družabnih iger. Zasnovane so za starost 2,5 let in več. Spodbujajo otrokovo domišljijo, ročne spretnosti, gibalne spretnosti, sodelovanje med igralci, osredotočenost, seznanjanje s pravili igre.
  • Čas igranja: 10 min
  • Število igralcev: 2 - 4 igralca.
  • Starost: od 2,5 let dalje

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Družabna igra Little Action

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.