Več pogledov

Djeco

DJECO Družabna igra Totem Zen

Djeco
24.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,99 €
Quick overview:

DJECO Totem Zen družabna igra za vse člane družine od 6. leta dalje!


Loti se Totem Zen družabne igre za otroke in postavi na test hitrost in okretnost svojih prstov in misli. S pomočjo paličic prijemaj različno oblikovane liki in postavljaj toteme. To je prava namizna igra igra spretnosti in hitrosti. Malih kosov totema ni tako lahko pobrati s palčkami, kaj šele, da jih uravnotežiš enega na drugega. Spretnost uporabe rok in prstov je nujna veščina, ki jo moraš osvojiti, da boš uspešen v družabni namizni igri Djeco Zen Totem. In to je tudi namen te zabavne namizne družabne igre za 6 let in več.


Najboljše družabne igre za otroke so atraktivno oblikovane, pritegnejo pozornost in spodbudijo tekmovalni duh igralca.


Akcija se začne takoj, ko odkriješ zgornjo karto s kupčka. Ta ti bo razkrila totem z vrednostjo od 3 do 7 točk, ki ga je potrebno postaviti. Zelo hitro in hkrati igralci s svojimi palicami poberejo like, ki so označeni s kartami, tako da jih postavijo pred seboj. Nato čim hitreje, z rokami in ne več s paličicami, reproducirajo totem na papir. Igralec, ki najhitreje izvede totemski drog, osvoji karto! Če pa totem vsebuje napako, bo igralec izgubil prej osvojeno karto. Igra se konča, ko zmagovalni igralec zbere 20 točk.

Šifra izdelka: DJ08454
EAN: 3070900084544

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Če iščeš družabne igre, ki so zabavne za otroke 6, 10 let ali več let, jih urijo v spretnostih veščin uporabe rok, krepijo koordinacijo oko-roka in spodbujajo razvoj prostorske ntelegence si našel. To je Djeco Zen Totem. Howgh! 

Gradnja totema bo postavila tvojo hitrost in okretnost na preizkušnjo. Vse, kar moraš storiti, je ostati osredotočen! Igralec mora pohiteti, da zagrabi prave like-kroglice s priloženimi palčkami in pazljivo ustvari stolp takšne oblike, ki je prikazana na njegovi kartici, ne da bi ga pri tem prevrnil.

Zakaj so Djeco igrače tako priljubljene?

Djeco je zgodba o francoskem družinskem podjetju, ki ga vodi inovativna in strastna ustvarjalna ekipa. Od leta 1954 Djeco prebuja, spodbuja in navdihuje razvoj otroške domišljije. Z inovativno oblikovanimi  igračami razveseljuje male in velike otroke. Djeco igrače za otroke poskrbijo za ustvarjalne dejavnosti in igro otrok, so zabavne in varno oblikovane. Djeco izdeluje in testira vse otroške igrače po zahtevnih kriterijih. Igrače se preizkušajo za igro še preden pridejo na trg, zato so otroku vedno zabavne in zanimive, ko jih ta dobi. Igrače Djeco so rezultat izvirnega avtorskega koncepta ter grafičnega in umetniškega univerzuma številnih ilustratorjev, priznanih umetnikov in novih nastajajočih talentov. Takšna umetniška razsežnost uveljavljene ponudbe izvirnih igrač je všeč vsem ljubiteljem igrač, otrok in igre po vsem svetu. 

Djeco igre in igrače otrokom ponujajo vedno različne načine igre.  Otroci se igrajo sami, med seboj in s celotno družino. Oblikovane so s številnimi inovativnimi temami in izdelane iz kakovostnih materialov. Zato, ko jih enkrat dobite v roke ne boste več želeli biti brez njih.

Podrobnosti igrače:

  • Igralci morajo pohiteti, da zgrabijo prave kroglice s palčkami! Nato morajo skrbno postaviti svoj stolp, ne da bi ga podrli!
  • Bodite hitri in okretni, vendar ostanite mirni!
  • Komplet vsebuje 26 kart, 4 vrtove, 4 pare palčk, 4 čevlje za palčke in 76 lesenih kosov.
  • Namizna družabna igra za 2-4 igralce.
  • Trajanje ene igre cca 15 min.
  • Igra vključuje:
  • Dimenzije škatle: 21,5 x 21,5 x 3 cm
  • Avtor: Babayaga. Ilustrator: Smahane Girardet. Starost: 6 let+
  • Uporabite palčke za pobiranje kosov!
  • Priporočena starost: 6-99 let.

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Družabna igra Totem Zen

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.