Več pogledov

Djeco

DJECO Črni Peter Mistigri

Djeco
7.6415 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 8,99 €

Akcijska cena 7,64 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 7,64 €
Quick overview:

Umetniško ilustriran Djeco Črni Peter Mistigri s svojimi zabavnimi podobicami pritegne vsakega ljubitelja družabnih iger s kartami od 4+


Tukaj je moderna različica klasične igre s kartami Črni Peter, ki jo je zabavno preoblikoval in osvežil Djeco. Karte Črni Peter Mistirgri so živahno ilustrirane in imenitno oblikovani liki zabavnih živali atraktivno izstopajo na črnem ozadju kart. Mistigri se igra enako kot klasični Črni Peter! To je igra ujemajočih se parov in Črni Peter pravila za igro veljajo enako tudi v tej Djeco Mistirgri družabni igri. Priljubljene družabne igre za otroke od 4.leta dalje se lahko hkrati lotijo 2 do 4 igralci. 33 atraktivno oblikovanih kart bodo igralci metali dokler nekdo ne zmaga, to pa v povprečju traja 10 minut.

33 imenitno ilustriranih kart Djeco Mistigri se bo lepo vsedlo v roke vsem ljubitelje družabnih iger s kartami od 4. leta dalje.

Šifra izdelka: DJ05105
EAN: 3070900051058

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI DRUŽABNE IGRE ZA OTROKE MISTIGRI

Tukaj je uspešno redizajnirana različica Črnega Petra. V njej nastopajo umetniško ilustrirani liki živali, ki se tematsko ujemajo in tvorijo pare. Loti se zabavne igre s kartami za otroke in se zabavaj z družino prašičkov, hobotnico, ki plava z ribo, ovco, ki plete šal in medvedom, ki lovi ribe. Paziti pa se moreš smešne mačke, ki binglja z drevesa!  Igra s kartami Mistigri se igra kot Črni Peter, vendar tokrat iščemo pare malo drugače. Ne iščemo dveh enakih sličic ampak sestavljamo dve različni a tematsko ujemajoči se karti. Mistigri pare združiš v smiselno podobo iz dveh različnih kart.

Podrobnosti igrače:

  • 33 igralnih kart za Črni Peter - Mistigri je lepo shranjenih v robustni škatlici. Tako so vedno na mestu in pripravljene za naslednjič.
  • Odlična družinska zabava in kot nalašč za obisk, izlet ali dolga potovanja.
  • Približni čas igranja 10 minut
  • Škatla meri 8,5 x 11,7 x 2,8 cm.
  • Družabne igre s kartami za otroke od 4 do 7 let se igrajo 2 do 4 igralci.

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Črni Peter Mistigri

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.