Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Zdravniški set za otroke

Bigjigs Toys
28.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

28,99 €
Quick overview:

Doktor, doktor ... Ali je zdravnik v bližini? Hitro po zdravniški kovček za otroke Bigjigs!


Dobro opremljen zdravniški set za otroke mora biti vedno pri roki! Z otroškim zdravniškim setom Bigjigs bo vaš mali hišni zdravnik lahko brž priskočil na pomoč medvedku, ki ima trn v tački, prehlajeni punčki, dojenčku ali tudi vam, če se ne počutite dobro.

Čudovito izdelan leseni zdravniški komplet Bigjigs ima vse kar potrebujejo mali zdravniki, da lahko pomagajo bolnim ali poškodovanim in jih negujejo. Z njim vas bodo vse hitro spravili nazaj v dobro formo.

Zdravniški kovček za otroke Bigjigs je sestavljen iz deset delnega kompleta za popolno igro vlog zdravnika. V njem bo mladi zdravnik našel stetoskop za poslušanje srca in pljuč, termometer za merjenje telesne temperature, otoskop s katerim vam bo pokukal v ušesa in refleksno kladivo za vaša kolena. Seveda ne manjka tudi brizga, povoj, steklenička z zdravili in osebni zdravstveni karton!

Rdeče bel otroški zdravniški kovček je lepo označen, mali zdravnik pa dobi tudi zdravniški predpasnik, da se bo vedelo kdo je glavni v otroški ordinaciji! 

Priljubljena igra vlog zdravnika ima pomemben psihološki in razvojni učinek na otroka. Igranje z otroškim zdravniškim setom je odličen način za spodbujanje kreativne domišljijske igre vlog. Otroku bo olajšala razumevanje procesa obiska pri zdravniku in njegovo delo. 

Otroški zdravniški komplet Bigjigs je poučna igrača, ki spodbuja razvoj empatije, socialnih in jezikovnih spretnosti otroka. 

Se kdo še boji zdravnika? Pridite v Bigjigs otroško ambulanto in strah vas bo minil kot bi mignil. 

Šifra izdelka: BJ489
EAN: 0691621174890

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

Kakovosten lesen zdravniški set za otroke Bigjigs je izdelan iz visoko-kakovostnih materialov iz odgovorno izbranih virov. Lepo oblikovan in bogato opremljen lesen zdravniški set za otroke je popolna igrača za kreativno igro vlog. 10 delna vsebina otroškega zdravniškega seta vsebuje skrbno izbrane zdravniške pripomočke, ki jih potrebuje mali doktor. Igrača je izdelana po vseh evropskih varnostnih standardih.

Velikost otroškega zdravniškega kovčka: 21 x 29 x 9,2. Teža 0,57kg.

Starost 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Zdravniški set za otroke

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.