Več pogledov

Bigjigs Toys

BIGJIGS Igra s kladivom Tolkalo

Bigjigs Toys
14.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

14,99 €
Quick overview:

Igra s kladivom Bigjigs je aktivnostna lesena igrača za živahno igro!


Živahno razbijanje in urejeni kaos vas bo navdušil. Ne prehrupna in ravno prav divja igrača za za varno igro, je nemoteča in perfektna za zgodnji otroški razvoj.

Z udarjanjem kladiva po barvnih valjih aktivnostne lesene igrače Bigjigs Igra s kladivom, se otrok nauči spoznati lastno moč na igriv način. Vadi velike mišice rok, spretnost prstov. Krepi veščino uporabe rok in razvija koordinacijo oko-roka.

Med igranjem z igro s kladivom se otrok nauči uskladiti moč in natančnost udarca. Ob tem se nauči usklajevati gibe in pogled. Z zabijanjem valjev otrok razvije občutek za natančnost in pozornost.

Šest živahno obarvanih valjev je šest tarč na aktivnostni razvojni leseni igračii. Iga zabijanja valjev s kladivom otroka na zelo aktiven in zabaven način uči osnovnih barv, zaporedja in štetja. 

Razburljiva in zabavna lesena igrača izdatno spodbuja motorični in kognitivni razvoj otroka v zgodnjem obdobju. Razvoj koordinacije oko-roka še nikoli ni bi tako zabaven. 

Razvojna lesena igrača Igra s kladivom Bigjigs je odlična za igro, učenje in razvoj otroka od 12. meseca dalje.

Šifra izdelka: BB097
EAN: 0691621530979

Priporočeno za starost: Malčki 1-2 leti , Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Uspešen razvoj otroka je odvisen od igre in igrač, ki mu jih omogočimo. Lesene igrače so klasika in so ene prvih igrač sploh. Razvojne lesene igrače so sčasoma zelo napredovale in danes jih je veliko na voljo. Igra s kladivom je ena lesenih igrač, ki izdatno spodbuja razvoj otroka. 

Trdno izdelana Igra s kladivom BIGJIGS je zdelana iz kakovostnih materialov, iz odgovorno izbranih virov. Izpolnjuje in presega evropske varnostne standarde in je popolnoma varna za igro otrok od 1. leta dalje.

Dimenzije: 225 x 125 x 90 mm. Teža 0,43 kg. Vsebuje 8 igralnih kosov. 

Starost 1+

Dodatne informacije

Proizvajalec Bigjigs Toys

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIGJIGS Igra s kladivom Tolkalo

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.