Več pogledov

Bim Bla

BIM BLA Odeja in vzglavnik za dojenčka Dots

Bim Bla
38.94 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 64,90 €

Akcijska cena 38,94 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 38,94 €
Quick overview:

Bim Bla set Odeja in vzglavnik za dojenčka sestavljata odlična odeja za dojenčka s polnilom in vzglavnik za dojenčka!


Odeja za dojenčka Bim Bla v priljubljenem polka dots vzorcu je visoko kakvostna otroška posteljnina izdelana iz najboljše tkamine. V Evropi sešita otroška odeja 95 x 120 cm in vzglavnik 40 x 60 cm bosta udobno spremljala dojenčka že od prvih trenutkov dalje. Hipoalergeno polnilo otroške odeje in vzglavnika je zelo zračno, elastično in prožno. Izdelano je iz visoko-kakovostnih silikonskih netkanih vlaken.

Priljubljene temne pikice na svetli podlagi modno dizajnirane otroške odeje in vzglavnika, odetih v nežno tkanino bodo polepšale vsak interier otroške sobe. Bim Bla komplet otroške odeje z vzglavnikom je z veliko pozornosti do detajlov sešit v Evropi. Kakovostna odeja in vzglavnik ohranjata obliko še po številnih pranjih!

Bim Bla set polnjene otroške odeje 95x120 in vzglavnika 40x60, je koristno in idealno darilo za novorojenčka, dojenčka in vsako mamico, ki bo vedno razveselilo!

Šifra izdelka: KMP-DOT-M
EAN: 5903317250265

Priporočeno za starost: Dojenčki 0-12 mesecev , Malčki 1-2 leti

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Z mehkim polnilm polnjena otroška odeja in vzglavnika Bim Bla Dots nudita udobno in prijetno ležanje že novorojenčku. Pozorno zašita in zelo nežna tkanina odejice in vzglavnika sta iz 100% bombaža visoke kakovosti. V kombinaciji z visokokakovostnim netkanim materialom polnila sta v celoti izjemno elastična in prožna. Posteljnine Bim Bla so izdelane iz najkvalitetnejših tkanin. Šivane so v EU, z veliko pozornostjo do detajlov. Odeja in vzglavnik ohranita svojo obliko tudi po številnih pranjih.

Podrobnosti izdelka:

  • Velikost odejice95 x 120 cm in vzglavnika 40 x 60 cm.
  • Sestava 100% bombaž. Polnilo je antialergijska, zračna silikonska netkana tkanina.
  • Kakovostna odeja in vzglavnik ohranjata obliko še po številnih pranjih!

Nega - Pralno v pralnem stroju pri maks. 40 ° in lahko se lika, ne uporabljajte belila in ne sušite v sušilnem stroju.

Zakaj imamo radi Bim Bla?

Moden in privlačen design Bim Bla izdelkov vedno znova pritegne pozornost! Bim Bla prisega na visoko kakovost, preprostost, udobje in funkcionalnost izdelkov za dojenčke in malčke, ki navdušuje mamice. Številni priljubljeni klasični potiski so uspešno preoblikovani z drugimi, modernejšimi oblikovalskimi pristopi. Skupaj tvorijo izvirne barvne vzorce in ljubko oblikovane designe, ki ga odraslo oko rado uzre. Tudi pogled otroka ne bo ostal ravnodušen nad potiskom, barvami in podobicami. Zato bodo prikupni Bim Bla izdelki iz odgovorno izbranih materialov visoke kakovosti, vedno in zagotovo našli pravo mesto v vsakem domu.

Dodatne informacije

Proizvajalec Bim Bla

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BIM BLA Odeja in vzglavnik za dojenčka Dots

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.