Bim Bla

Dobrodošli v čudovitem svetu Premium izdelkov vrhunske kakovosti, za novorojenčke, dojenčke in mamice Bim Bla!

Blagovna znamka Bim Bla je težko pričakovana novost na trgu, ki nam prinaša vrhunsko oblikovane in modno dizajnirane izdelke najvišje kakovosti! Vse za nežno nego novorojenčka, dojenčka, malčka in za veselje mamice. Vsi Bim Bla izdelki so lepi in zelo kakovostni. Nastali so kot plod raziskovanja in dela uspešnih oblikovalcev izdelkov za otroke in mamice, ki so se zavezali k razveseljevanju staršev in otrok z vsemi Bim.Bla izdelki.

Bim Bla usklajuje življenjski stil otrok in njihovih staršev. Premišljena oblikovalska filozofija sodobnega podjetja temelji na kombinaciji tradicionalnega pristopa in sodobnega dizajna.

Sodobno mlado podjetje ustvarja samo visokokakovostne izdelke, ki so v veliki meri ročno izdelani iz izbranih materialov. Preprostost in harmonija oblikovanja izdelkov za novorojenčke, dojenčke in malčke, je umetnost, ki omogoča, da se ti popolnoma ujemajo s sodobnim svetom. V nasprotju z obilico močnih impulzov, ki vsakodnevno prihajajo iz zunanjega sveta, je Bim.Bla poskrbel za umirjenost in harmonijo doma in našega lastnega sveta.

Potreba po preprostih in harmoničnih dodatkih za dojenčke, otroke in mamice obstaja in Bim Bla jo odlično izpolnjuje. Vsi njihovi izdelki podpirajo vesele in mirne trenutke tako otrok kot njihovih staršev.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 48

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 48

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3