Več pogledov

Box Candiy

BOX CANDIY Ustvarjalni set za otroke Lampijon

Box Candiy
17.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

17,99 €
Quick overview:

Kreativni Lampijon BOX CANDIY je ustvarjanje za otroke in otroška nočna lučka za ustvarjalne deklice!

Naredi si sam nočne lučke otroke! - Otroški Lampijon Box CanDIY je pravi posladek za vsako deklico, ki rada ustvarja. Vsak se veseli, ko vidi takšno igračo za darilo. Tisti, ki obdaruje in tisti, ki je obdarovan. Veselje je zagotovljeno na obeh straneh.

Atraktiven Lampijon, ki si ga izdelaš sam-a je preprosto najlepši in najboljši kar jih dobiš. BOX CANDIY, izdelaj si sam otroško nočno lučko, je popolna ustvarjalna igrača za male umetnike.

Velika in zelo zabavna spodbuda za razvoj kreativnega duha otrok kar skoči iz škatle naredi si sam darila za prijatelje, družino.

Pusti domišljiji naj poleti in daj ustvarjalnosti prosto pot. Preseneti prijatelje in družino s čudovitimi izdelki iz kolekcije BOX CANDIY naredi si sam za otroke, ki jih narediš sam!

Starost 6 +.

Šifra izdelka: 9939012
EAN: 4897099390121

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Ustvarjalne igrače, kreaativno otroško oblikovanje, top zabavna in lepa otroška nočna lučka skočijo iz kreativnega paketa BOX CANDIY. Otroške lučke, ki jih otroci sami izdelujejo so nekaj posebnega in čar njihove svetlobe je drugačen kot od tistih navadnih!

Ustvarjalni projekti BOX CANDIY naredi si sam za otroke, burijo ustvarjalni duh otrok in spodbujajo njihovo kreativnost. Imenitna in domiselno oblikovana ustvarjalna igrača je zadetek v črno, ko iščemo darila za otroke!

Uživaj v ustvarjanju lastnih daril, ki jih boš lahko podaril prijateljem, staršem, dedku, babicu in komurkoli boš želel.

Ustvarjaj in obddaruj z BOX CANDIY! Ali pa ustvarjalno škatlo BOX CANDIY zadržiš kar zase.

2 v 1 rokodelski komplet 'NAREDI SI SAM' je odličen za otroke od 6. leta dalje!

Lampijon Totally Twilight!

Dodatne informacije

Proizvajalec Box Candiy

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: BOX CANDIY Ustvarjalni set za otroke Lampijon

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.