Več pogledov

Collecta

COLLECTA Dinozaver Styracosaurus (L) - ZADNJI KOS

Collecta
5.994 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

Cena: 9,99 €

Akcijska cena 5,99 €

Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 5,99 €
Quick overview:

Jurski park v malem - Figurice živali Collecta Dinozaver Styracosaurus!


Dinozaver iz zgornje krede Styracosaurus ali koničasti kuščar, je imel velik koščen oklep - ovratnik, obdan s čudovito zbirko rogov. In še en velik in nevaren rog na vrhu gobca!

Uživajte in igrajte se v svojem lastnem malem živalskem svetu

Realistično oblikovane figurice živali Collecta so natančno izdelane v vseh podrobnostih. Osupljivo dobra predstavitev živali in narave, je s figuricami Collecta prav neverjetna.

Zabavna in poučna igra s figuricami živali Collecta je za vsakega otroka vznemirljivo doživetje, ki se bo za vedno ohranilo kot prelep spomin na otroštvo.

Najvišja kakovost, priročna velikost in pestrost izdelave, daje figuricam živali Collecta vrhunsko uporabno in igralno vrednost. 

Izgradi si svoj lastni mini svet narave in uživaj v bogatstvu doživetij, ki ti ga ponujajo najboljše figurice živali na svetu Collecta.

Šifra izdelka: 3388147
EAN: 4892900881478

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Poslanstvo Collecte je ustvaranje naravnega sveta živali v miniaturi. Natančno izdelane figurice živali z vsemi najmanjšimi podrobnostmi, realistično upodabljajo prave živali. Vse živali so ročno oblikovane po najvišjih standardih kiparstva, barvanja in kar je najpomembnejše izdelave.

S figuricami živali Collecta vam je dostopen vaš lasten svet narave v miniaturi. Domače živali, divje živali, morske živali, insekti ali vedno priljubljeni dinozavri. Izberite si sami karkoli iz čudovite kolekcije živali Collecta. Odlične so za izbirčne zbiratelje in za vse otroke od 3. leta dalje.

Bogata igra vlog, spoznavanje narave in živali je  s figuricami Collecta zagotovljena. Collecta širi tudi zavest o varstvu okolja, nas seznanja z ogroženimi živalskimi vrstami in na splošno predstavlja dobrobit za svet narave in živali.

Opozorila! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let! Majhni deli! Nevarnost zadušitve zaradi tujka!

Velikost figurice: 9,5 x 6 cm.

Dodatne informacije

Proizvajalec Collecta

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: COLLECTA Dinozaver Styracosaurus (L) - ZADNJI KOS

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.