Več pogledov

Djeco

DJECO Tactilo Loto Animals

Djeco
24.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,99 €
Quick overview:

Djeco Tactilo Lotto Animals je zabavna loterija dotikov v kateri je nagrajen vsak igralec od 3. do 6. leta!


Zavrti kolo sreče Tactilo Loto in zadeni vse glavne dobitke. To so seveda neprecenljivi trenutki sreče, ko se igraš z zanimivo senzorično igračo in poskrbiš obenem še za svoj razvoj. Taktilna igra odkrivanja in ujemanja različnih materialov na kolesu sreče s podobicami živali, ki si jih lastijo je zabavna in poučna. Z dotikom poišči ljubkega medvedka, skodrano ovčko, dotakni se gladkega kuščarja ali celo kače. 


Loto Tactilo je napredna senzorična igrača in zabavna družabna igra za predšolske otroke. 


Senzorne motnje pri otroku se kažejo kot pretirana občutljivost na dražljaje. Lahko je to zvok, svetloba ali dotik. Zato se mora otrok čimprej spoznati s čim več različnimi materiali. Torej mora imeti igrače iz različnih materialov in Deco Lotto Animals je prava igrača za senzoričen razvoj dotika. Tactilo Loto Djeco je čudovita igra ugotavljanja različnih tekstur z dotikom, ki obenem izdatno krepi besedni zaklad in govorne sposobnosti otroka. Loto Djeco je senzorična igra dotika. Zavrti loto kolo poglej in potipaj kaj si zavrtel. Sezi v vrečko in izvleci pravo aktivnostno kartico z ustrezno živaljo. Ene imajo mehko krzno, druge luske in tretje ... Dotakni se in ugotovi kaj si prijel! 6 različnih tekstur je za 18 živali.

Šifra izdelka: DJ08129
EAN: 3070900081291

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IGRAČE

Kako igramo Djeco Tactilo Loto Animals? Preprosto! Ko prideš na vrsto zavrtiš Loto kolo z liki živali in 6 različnimi materiali. Potipaš material, ki si ga zadel na loto kolesu in skušaš po teksturi materiala z dotikom prstov poiskati ustrezno žival v vrečki s karticami. Na vsaki od kartic je ena žival, ki ima določeno taktilno lastnost. To je primerjalna igra ujemanja, ki se igra z dotikom. Prebuja čutila dotika in razvija  senzorične sposobnosti otroka.

Podrobnosti igrače:

  • 1 Loto kolo, 18 aktivnostnih senzoričnih kartic,1 platnena vrečka za kartice.
  • Število igralcev: 2 do 4 igralci.
  • Približno trajanje ene igre 10 minut.
  • Dimenzije škatle: 30 x 5 x 28 cm.
  • Senzorični razvoj in razvoj govora.
  • Ilustriral umetnik Xavier Deneux.
  • Priporočena starost: 3 do 6 let.

Dodatne informacije

Proizvajalec Djeco

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: DJECO Tactilo Loto Animals

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.