Več pogledov

Miniland Educational

MINILAND Dojenček igrača Evro deklica (21 cm)

Miniland
24.95 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

24,95 €
Quick overview:

Ta ljubek dojenček igrača je prijeten na dotik. Je ravno prave velikosti za igro nošenja, objemanja, preoblačenja in negovanja. Igro, ki je tako priljubljena že pri manjših otrocih. Dojenčki igrače Miniland so podrobno izdelani s telesno zgradbo pravega dojenčka in dišijo po vaniliji, ki spominja na vonj novorojenčka.

V čudovito oblikovani kolekciji Miniland boste našli različne dojenčke igrače, ki so oblečeni v spodnje perilo, to pa skriva neko posebno zanimivost. Namreč dojenčki se ločijo po spolu, kar omogoča otrokom, da se učijo o pomembnih razlikah med njimi. Lutke imajo tudi dobro opredeljene etnične značilnost, ki so v pomoč pri učenju in prepoznavanju različnih, najbolj prepoznavnih ras našega sveta.

Dojenčki igrače in dodatki za dojenčke iz zbirke Miniland predstavljajo tudi pomemben učni pripomoček, ki je otroku v veliko pomoč pri učenju razumevanja pravilne predstave o družini, razlik med ljudmi in osnovnih pravilih odnosov, sobivanja in spoštovanja raznolikosti. 

Punčke in fantki Miniland so dojenčki igrače, ki ne vsebujejo nobenih gumbov ali baterij, zato dojenčki počnejo to kar otrok želi od njih, da počno. Kreativna igra vlog spodbuja razvoj domišljije, govorne sposobnosti in je odlična za razvoj socialnih veščin otroka. S slačenjem in oblačenjem dojenčka igrače, otrok uri spretnost prstov in uporabo rok.

Kakovostna izdelava in material, ki ne vsebuje ftalatov. Made in EU (Španija).

Priporočeno za IGRO, ZABAVO IN RAZVOJ otroka od 18 mesecev dalje.

Šifra izdelka: 8231122
EAN: 8413082311223

Podrobnosti

Velikost: 21 cm

Dodatne informacije

Proizvajalec Miniland

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: MINILAND Dojenček igrača Evro deklica (21 cm)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.