Več pogledov

Miniland Educational

MINILAND Dojenček igrača Latino deček (21 cm)

Miniland
24.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

24,95 €
Quick overview:

Dojenček igrača je podrobno izdelana s telesno zgradbo pravega dojenčka in diši po vaniliji, ki spominja na vonj novorojenčka.


Ljubek dojenček igrača za otroke, ki je prijeten in mehak na dotik je ravno prave velikosti za igro nošenja, objemanja, preoblačenja in negovanja. Igro, ki je tako priljubljena že pri manjših otrocih. 


Šifra izdelka: ML-8231127
EAN: 8413082311278

Podrobnosti

Dojenček igrača je podrobno izdelana s telesno zgradbo pravega dojenčka in diši po vaniliji, ki spominja na vonj novorojenčka.

V čudovito oblikovani kolekciji Miniland boste našli različne dojenčke, ki so oblečeni v spodnje perilo, to pa skriva neko posebno zanimivost. Namreč dojenčki se ločijo po spolu, kar omogoča otrokom, da se učijo o pomembnih razlikah med njimi. Lutke imajo tudi dobro opredeljene etnične značilnost, ki so v pomoč pri učenju in prepoznavanju različnih, najbolj prepoznavnih ras našega sveta.

Dojenček igrača iz zbirke Miniland predstavlja pomemben učni pripomoček, ki je otroku v veliko pomoč pri učenju razumevanja pravilne predstave o družini, razlik med ljudmi in osnovnih pravilih odnosov, sobivanja in spoštovanja raznolikosti. 

Miniland dojenček igrača je lutka brez gumbov ali baterij, zato dojenčkek igrača počne to kar otrok želi od njega, da počne. Kreativna igra vlog spodbuja razvoj domišljije, govorne sposobnosti in je odlična za razvoj socialnih veščin otroka. S slačenjem in oblačenjem dojenčka otrok uri spretnost prstov in uporabo rok.

Kakovostna izdelava in material, ki ne vsebuje ftalatov. Made in EU (Španija).

Priporočeno za IGRO, ZABAVO IN RAZVOJ otroka od 18 mesecev dalje.

Velikost: 21 cm

Dodatne informacije

Proizvajalec Miniland

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: MINILAND Dojenček igrača Latino deček (21 cm)

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.