15% popust na redne cene - Little Dutch, Scoot&Ride, Trixie - koda JESEN15 

Eco Rascals

Sestavi si svoj Eco Rascals otroški jedilni set iz bambusa in uživaj v vsakem obroku s svojim otrokom!

Eco Rascals otroški krožniki so nekaj posebnega in hranjenje dojenčka, malčka in otroka postane z njimi vsakič znova vesel dogodek. Ko izbiraš otroški krožnik, kozarec, lonček ali skledo, izberi kakovostne ekološke izdelke za hranjenje otroka iz vedno bolj priljubljenega bambusa. Ergonomsko zasnovan otroški krožnik iz bambusa s priseskom je nekaj kar moraš imeti, če imaš malega otroka. Tudi kozarec, lonček, skledica in žlička so nujni dodatki otroškemu jedilnemu seti iz bambusa. Vsi pripomočki za učinkovito hranjenje so zasnovani tako, da olajšajo življenje staršem in popestrijo obroke otroku. Večina otrok, ki jedo petkrat na dan potrebuje primeren otroški jedilni set, ki prepreči, da jedi in pijača pristajajo na tleh ali oblačilih. 

Zajtrk, malica, kosilo, zopet malica in na koncu večerja. Kar petkrat dnevno je potrebno otroka nahraniti in funkcionalno oblikovan jedilni set iz bambusa ti olajša ta velik del dneva. Čudovito barvna ponudba super krožnikov s priseskom in lončkov brez razlivanja te bo navdušila. Nič več ne bo celih obrokov, ki pristanejo na tleh. Krožniki in sklede so tako prisesani na mizo, da jih niti najmočnejši mali jedci ne morejo prestaviti.

Zakaj izbrati Eco Rascals otroški jedilni set iz bambusa?

Otroški jedilni seti iz 100% organskega bambusa so varni in prijazni do otroka. Bambus je naraven, hipoalergen, netoksičen in popolnoma varen za dojenčke in malčke. Res je, da ekološki bambus ne mara biti v pomivalnem stroju, vendar ga je zelo enostavno oprati v topli vodi z blagim pralnim sredstvom. Hitro se posuši in vse gre brez kemije.

Izberi si svoj vrhunski bamboo plate, cup & bowl in uživaj v hranjenju dojenčka, malčka in otroka skupaj z njim.

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 23

Stran:
  1. 1
  2. 2

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 23

Stran:
  1. 1
  2. 2