Več pogledov

Goki

GOKI Lesena vstavljanka Kdo kaj je?

Goki
8.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

8,95 €
Quick overview:

Ve kdo kaj krava in druge živali jedo? 


Vstavljanka Goki Kdo kaj je bo malčku omogočila kravo in druge živali nahraniti! Privlačno ilustrirani prigrizki živali na matični plošči vstavljanke, so živahna dopolnitev igre vstavljanja lesenih puzzle, ki se med seboj tudi sestavljajo. Tako vstavljanko Kdo kaj je? Goki uporabljamo obenem tudi kot sestavljanko in je lesena igrača 2 v 1. 


Igra z vstavljanko najmlajšim predstavi živali in njihovo prehrano.


Vstavljanje in sestavljanje prikupnih likov živalic ima tudi pedagoško vrednost za otroka. Veliko pripovedovanja, bogatenje besednega zaklada in spoznavanje sveta je za malčka obvezen del vsakdana. Igra z vstavljanko Kdo kaj je? vpliva na razvoj veščin uporabe rok, usklajenost oko-roka, razvoj domišljije in razvoj govornih sposobnosti otroka. Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 2. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 56880
EAN: 4013594568807

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

Vsebina: 9 kosov

Velikost: 18 x 18 cm

Teža: 0,2 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Lesena vstavljanka Kdo kaj je?

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.