Več pogledov

Goki

GOKI Vstavljanka Kdo kje živi?

Goki
8.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

8,95 €
Quick overview:

Ve kdo kje žaba živi? - Lesena vstavljanka Goki.


Vstavljanka Goki Kdo kje živi bo malčku omogočila žabo in prijateljčke pripeljati domov! Privlačno ilustrirana bivališča živali na matični plošči vstavljanke so živahna dopolnitev igre vstavljanja lesenih puzzle, ki se med seboj tudi sestavljajo. Tako vstavljanko Goki Kdo kje živi? uporabljamo obenem tudi kot sestavljanko in je lesena igrača 2 v 1. 


Igra z vstavljanko najmlajšim predstavi živali in njihova domovanja.


Vstavljanje in sestavljanje prikupnih likov živalic ima pedagoško vrednost za otroka. Veliko pripovedovanja, bogatenje besednega zaklada in spoznavanje sveta je za malčka obvezen del vsakdana. Igra z vstavljanko Kdo kje živi vpliva na razvoj veščin porabe rok, usklajenost oko-roka, razvoj domišljije in razvoj govornih sposobnosti otroka. Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 2. leta starosti dalje.

Šifra izdelka: 56881
EAN: 4013594568814

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

Vsebina: 9 kosov

Velikost: 18 x 18 cm

Teža: 0,2 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Vstavljanka Kdo kje živi?

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.