Več pogledov

Goki

GOKI Računanje z ulomki - Deli celote

Goki
9.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

9,99 €
Quick overview:

Zabavne matematične igre za otroke - Razdeli krog z večplastno sestavljanko Goki!


Računanje z ulomki je igriv učni pripomoček in prijazna igrača za zgodnje matematične igre. Z večplastno sestavljanko otroka pravi čas z igro spodbudimo k učenju matemaike in celo računanju z ulomki na preprost in razumljiv način. 

Lepo izdelana, kakovostna lesena igrača je privlačna za oko in prijetna za dotik. Živahne mavrične barve in topel dotik lesa igro še obogatita in naredita učenje računanja z ulomki zabavnejše.

Igrivo učenje deljenja celote in računanja z ulomki z večplastno sestavljanko Gogi je dober uvod in zabavna priprava na kasnejše učenje ulomkov.

Matematične igre za otroke postanejo z dobro igračo zabaven del vsakdana. Goki večplastna sestavljanka bo poskrbela za igro in učenje deljenja celote! 

Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 4. leta starosti dalje.

OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO!

Šifra izdelka: 57737
EAN: 4013594577373

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

Vsebina: 21 kosov
Velikost: 11,8 x 11,8 cm
Teža: 0,14 kg

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.
Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Opozorilo! Ni primerno za otroke mlajše, od treh let. Majhni deli. Nevarnost zadušitve zaradi tujka.

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Računanje z ulomki - Deli celote

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.