Več pogledov

Goki

GOKI Sestavljanka za otroke 96 Puzzle Narava

Goki
11.95 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

11,95 €
Quick overview:

40 x 30 cm velika sestavljanka za otroke Goki  ima 96 kosov puzzle, ko jih pravilno sestaviš vidiš čudovite živali!


Sestavljanka za otroke od 3. leta dalje Goki Puzzle Narava ponuja čudovit prizore iz sveta narave. Prav posebno ilustrirana površina 96 lesenih puzzle kosov sestavljanke je še posebej zanimiva! Odkrije ti namreč življenje živali, ki živijo v gozdu, pod gozdnimi tlemi, na ribniku, pod njegovo gladino in seveda živali, ki znajo leteti. Inovativno! 96 kosov lesene sestavljanke in domiselno oblikovanje lesene razvojne igrače Goki Puzzle Narava je nekaj kar moraš imeti, če si star 3 leta ali več!

Šifra izdelka: 57582
EAN: 4013594575829

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI 96 KOSOV PUZZLE SESTAVLJANKE NARAVA GOKI

Kakšno je videti življneje gozdnih živali? 96 kosov puzzle sestavljanke Goki ti to pokaže. Lesena sestavljanka je idealna lesena razvojna igrača za malčka od 3. leta dalje, ki ti vse razloži. Odlična predstavitev lepo ilustrirane lesene igrače Goki sestavljanke za otroke nudi malčku ravno pravi atraktiven prikaz prizorov živali, ki pritegnejo oko in roko otroka.

S sestavljanjem puzzle sestavljanke se razvijajo logika, koncentracija, fina motorika in kreativnost otroka 2+

Z večplastno sestavljanko Goki dobimo navdih za pripovedovanje in otrok svojo lepo ilustrirano leseno večplastno sestavljanko za veliko igre.Večplastne sestavljanke Goki so otroku v pomoč pri razvoju besednega zaklada in mu pomagajo priklicati besedo, ko prepozna obliko, barvo in sliko. Igra z večplastnimi sestavljankam razvija spretnost uporabe prstov in dlani - fine motorike, logike in koncentracije. Na kakovostnih lesenih sestavljankah Goki so lepo upodobljene slike in barve, ki olajšajo učni proces in dodajo izobraževalno vrednost. Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 2. leta starosti dalje.

Zakaj imamo radi lesene igrače Goki Gollnest & Kiesel?

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene lesene sestavljanke, vstavljanke in druge igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Podrobnosti lesene igrače sestavljanke Puzzle Narava:

  • Mera: 40 x 30 cm.
  • Teža sestavljanke v kompletu 0,57 kg.
  • Število kosov puzzle sestavljanke 96.
  • Material sestavljanke les.
  • Kategorija lesene igrače; razvojne igrače, lesene sestavljanke.
  • Priporočena starost za sestavljanje puzzle 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Sestavljanka za otroke 96 Puzzle Narava

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.