Več pogledov

Goki

GOKI Sestavljanka za otroke Puzzle Traktor Zelen

Goki
8.99 EUR Zaloga: Ni na zalogi

Ni na zalogi

8,99 €
Quick overview:

30 x 20 cm velika sestavljanka za otroke Goki predstavlja TRAKTOR! Zelen traktor iz 24 kosov puzzle pravilno sestaviš in ga zagledaš kako se pelje pored teboj!


Sestavljanka za otroke od 3. leta dalje Goki Puzzle Traktor ponuja čudovit prizor zelenega traktorja na vesel kmetiji. Prav zabavno ilustrirana površina 24 lesenih puzzle kosov sestavljanke je še posebej zanimiva in odkriva srečne obraze farmerja in domačih živali! Otroku odkrije namreč idilično življenje na kmetiji, domače živali, ki živijo tam in seveda glavni je velik zelen traktor, ki se veselo podi čez travnik kmetije. Zabavno! 24 kosov lesene sestavljanke in domiselno oblikovanje lesene razvojne igrače Goki Puzzle Traktor je nekaj kar moraš imeti, če si star 3 leta ali več!

Šifra izdelka: 57420
EAN: 4013594574204

Priporočeno za starost: Otroci 3-4 leta , Otroci 5-7 let

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI 24 KOSOV PUZZLE SESTAVLJANKE GOKI

Kakšno je videti življenje na kmetiji in vožnja s traktorjem? 24 kosov puzzle sestavljanke Goki ti to pokaže. Lesena sestavljanka je idealna lesena razvojna igrača za malčka od 3. leta dalje, ki ti vse razloži. Odlična predstavitev lepo ilustrirane lesene igrače Goki sestavljanke za otroke nudi malčku ravno pravi atraktiven prikaz prizorov živali, ki pritegnejo oko in roko otroka.

S sestavljanjem puzzle sestavljanke se razvijajo logika, koncentracija, fina motorika in kreativnost otroka 2+

Z večplastno sestavljanko Goki dobimo navdih za pripovedovanje in otrok svojo lepo ilustrirano leseno večplastno sestavljanko za veliko igre.Večplastne sestavljanke Goki so otroku v pomoč pri razvoju besednega zaklada in mu pomagajo priklicati besedo, ko prepozna obliko, barvo in sliko. Igra z večplastnimi sestavljankam razvija spretnost uporabe prstov in dlani - fine motorike, logike in koncentracije. Na kakovostnih lesenih sestavljankah Goki so lepo upodobljene slike in barve, ki olajšajo učni proces in dodajo izobraževalno vrednost. Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 2. leta starosti dalje.

Zakaj imamo radi lesene igrače Goki Gollnest & Kiesel?

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene lesene sestavljanke, vstavljanke in druge igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Podrobnosti lesene igrače sestavljanke Puzzle Narava:

  • Mera: 30 x 20 cm.
  • Teža sestavljanke v kompletu 0,26 kg.
  • Število kosov puzzle sestavljanke 24.
  • Material sestavljanke les.
  • Kategorija lesene igrače; razvojne igrače, lesene sestavljanke.
  • Priporočena starost za sestavljanje puzzle 3+

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Sestavljanka za otroke Puzzle Traktor Zelen

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.