Več pogledov

Goki

GOKI Sestavljanka za otroke Večplastne puzzle Črviček

Goki
6.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

6,99 €
Quick overview:

GOKI Sestavljanka za otroke Večplastne Puzzle Črviček za malčke od 2. leta dalje!


Spoznaj nove imenitne sestavljanke za otroke Goki in sestavljaj puzzle večplastno. Črviček je v jabolku, kako ljubko! 5 kosov puzzle sestavljanke Črviček so zabavno ilustrirane in tukaj jih po plasteh sestavljaš. Rešuj uganke in zanke puzzle sestavljanke, zabavaj se in razvijaj veščine, če si star 2 leti ali več. Nauči se zakaj je črviček rad v jabolku, kaj počne tam in poskrbi, da boš veliko vedel in znal.

5 kosov puzzle večplastne sestavljanke lesene razvojne igrače Goki v petih kosih jabolka je sestavljanka za otroke, ki je oh-in-sploh lesena razvojna  igrača! Razvita logika, domišljija, ustvarjalnost, spretni prsti, povezava oko-roka in veliko zabavne igre te bodo prepričali, da jo takoj vzameš v svoje roke. Pa še veliko zgodbic je doma v njej, ki bodo kot ponorele na dan privrele. Naj beseda steče in besedni zaklad malčka dobi nove dimenzije!

Igrače, izbrane drugače - Kreativne igrače za malčke 2 leta in več.

Šifra izdelka: 57403
EAN: 4013594574037

Priporočeno za starost: Otroci 2-3 leta , Otroci 3-4 leta

Podrobnosti

LASTNOSTI + PRREDNOSTI VEČPLASTNE SESTAVLJANKE

Kakšen je videti črviček v jabolku in zakaj je v njem? Večplastna sestavljanka Goki je lesena razvojna igrača za malčke od 2. leta dalje, ki ti vse razloži. Odlična predstavitev lepo ilustrirane večplastne sestavljanke za otroke nudi malčku ravno pravi atraktiven prikaz, ki pritegne oko in roko.

Od kod dobimo logiko, koncentracijo, fino motoriko, kreativnost, če ne od sestavljanke za otroke 2+

Z večplastno sestavljanko Goki dobimo navdih za pripovedovanje in otrok svojo lepo ilustrirano leseno večplastno sestavljanko za veliko igre.Večplastne sestavljanke Goki so otroku v pomoč pri razvoju besednega zaklada in mu pomagajo priklicati besedo, ko prepozna obliko, barvo in sliko. Igra z večplastnimi sestavljankam razvija spretnost uporabe prstov in dlani - fine motorike, logike in koncentracije. Na kakovostnih lesenih sestavljankah Goki so lepo upodobljene slike in barve, ki olajšajo učni proces in dodajo izobraževalno vrednost. Zabavno igranje za razvoj in znanje otroka, od 2. leta starosti dalje.

Zakaj imamo radi lesene igrače Goki Gollnest & Kiesel?

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene lesene sestavljanke, vstavljanke in druge igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Podrobnosti lesene igrače:

  • Mera: 12,5 x 10,8 x 1,7 cm.
  • Teža sestavljanke v kompletu 0,1 kg.
  • Število kosov puzzle sestavljanke 5.
  • Material sestavljanke les.
  • Kategorija lesene igrače; razvojne igrače, lesene sestavljanke, večplastna sestavljanka.
  • 5 kosov puzzle sestavljanke v plasteh.
  • Priporočena starost za sestavljanje puzzle 2+

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Sestavljanka za otroke Večplastne puzzle Črviček

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.