Več pogledov

Goki

GOKI Ura za učenje ure S

Goki
4.99 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

4,99 €
Quick overview:

Čas je za učenje ure in časa - Lesena ura za enostavno in zabavno učenje časa Goki S!


Nauči se koliko je ura!


Ura za učenje Goki S na igriv način olajša marsikomu precej zapleteno-preprosto nalogo, ki povzroča veliko ihte in hrupa. Še več kot dobra stara budilka ㋡. Ali tudi pri vas ne 'rata in ne rata'?


Z leseno uro za učenje Goki otrok dobi igriv učni pripomoček in zabavno igračo.


Ura mu daje dobra navodila za učenje časa. Lesena otroška ura je didaktični pripomoček za učenje časa in ure kot naprave za merjenje časa. Na tej uri za učenje je odlično prikazan koncept minut in ur, ki ga bodo otroci zaradi razumljivega prikaza hitro razumeli!


Zelo dobra didaktična lastnost te poučne igrače je tudi nazoren grafičen prikaz pojmov kot so: četrt ure, pol ure in tričetrt ure. To so pojmi, ki jih navadno razumejo le starejši otroci.


Koliko je ura? Uro za učenje časa Goki M, odlikuje zelo preprosto prikazana predstavitev merjenja časa. Je učni pripomoček s katerim bo otrok na zabaven način osvojil pojem časa in vam končno pravilno odgovoril.


Uro za učenje časa je potrebno predstaviti že malemu otroku.


V obdobju od 4. do 5. leta. Prej kot ga spoznamo z napravo za merjenje časa, lažje jo bo razumel. Tako mu bo kasneje, ko pride čas za resno učenje ure, ta veliko bolj domača. Pri tej starosti v grobem že razumejo, da čas obstaja in ga je možno nekako razdeliti. Seveda čisto drugače kot mi. Na začetku naj bo ura otroku samo zanimiva igrača.


Pri otrocih priljubljene lesene igrače hitro vzbudijo zanimanje za igro.


Igra učenja ure kot naprave za merjenje časa se lahko prične takoj. Seveda pa je samo učenje o času veliko bolj kompleksna naloga, ki zahteva poznavanje števil in odnosov med števili - kaj je večje in kaj je manjše. Vsekakor če ne prej, se bo otrok naučil odčitavati čas, ko bo znal računati s številkami od 30 do 60. To je nekje v 3. razredu osnovne šole.


Asi se delajo počasi - začnite pravočasno in ne obupajte! Včasih je bolje opustiti učenje časa za nekaj časa in nadaljevati čez kak mesec. Otrok se ves čas razvija in hitro vas lahko preseneti in razveseli.


OTROCI SE NE IGRAJO, DA BI SE UČILI, AMPAK SE UČIJO, KER SE IGRAJO!

Šifra izdelka: 58485
EAN: 4013594584852

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let

Podrobnosti

ZGODBA IGRAČE

Gollnest & Kiesel - Lesene igrače GOKI.

Nemško podjetje Goki je najbolj inovativen prozvajalec tradicinalnih lesenih igrač v Evropi! Številne nagrajene igrače največjega nemškega prozvajalca lesenih igrač so v pomembnem obsegu izdelane z dodatkom ročnega dela. Varnost igrač in zagotavljanje kakovosti sta za Goki izrednega pomena. Igrače so predmet rednih in obsežnih testiranj, ki se opravljajo v tovarniških laboratorijih in zunanjih inštitutih! Lesene igrače Goki trajnostno izdeluje isto podjetje, ki je na trg pripeljalo Holztiger - izdelovalca zelo priljubljenih lesenih figuric živali. Goki je specializiran proizvajalec tradicionalnih lesenih igrač, ki iskrijo domišljijo in kreativnost otrok. V široki ponudbi raznolikih razvojnih in didaktičnih igrač Goki boste našli lesene sestavljanke, kocke, puzzle, vozila, glasbila, mehke igrače in še veliko drugega.

Učenje časa in ure kot pripomočka za merjenje časa - lesena ura Goki M, velikost ∅: 10 cm, teža 0,05 kg, starost 5+

Dodatne informacije

Proizvajalec Goki

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOKI Ura za učenje ure S

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.