Več pogledov

Good Morning

GOOD MORNING Otroška posteljnina 140x200 cm Morska deklica

Good Morning
38.5 EUR Zaloga: Na zalogi

Na zalogi

38,50 €
Quick overview:

Good Morning Otroška posteljnina 140x200 cm Morska deklica za super trendy videz sobe!


Mehka in udobna otroška posteljnina Good Morning Morska deklica ima atraktiven dizajn ljubkih morskih deklic, ki te takoj prevzame. Material posteljnine je iz 100% bombaža visoke kakovosti in ima Certifikat OEKO-TEX® Standard 100. Lepo postlana postelja z Good Morning posteljnino Morska deklica je videti zelo vabljivo in takoj ustvari še več prijetnega vzdušja v otroški sobi. Preja posteljnine je iz 100% Oeko-Tex bombaža, je zelo zračna in preprosta za vzdrževanje. Kakovostna Easy Care tkanina udobne otroške posteljnine z izredno obstojnim potiskom morskih deklic je prava paša za oči.

Zelo modno oblikovana mladinska posteljnina Good Morning Morska deklica, bo poskrbela za vso udobje in prijetno spanje otroka. Udobne otroške posteljnine Good Morning bo vesela vsaka prešita odeja v velikosti 140x200,  ki bo v njej videti zelo lepo.

Glej kako ljubke morske deklice so to, izberi si posteljnino Good Morning Morska deklica za lahko noč in dobro jutro vsak dan!

Šifra izdelka: 30459.99.28
EAN: 8717285208718

Priporočeno za starost: Otroci 5-7 let , Otroci 8 let in več

Podrobnosti

LASTNOSTI + PREDNOSTI IZDELKA

Otroška posteljnina 140x200 Good Morning Morska deklica je vedno dobra izbira za starša in otroka saj nudi odlično razmerje med kakovostjo in ceno. Otroška odeja in vzglavnik bosta z Good Morning posteljnino zelo modno oblečena. Tema Morska deklica je prav lepa za videti in vsekakor sta to modna barva in vzorec, ki se lepo kombinirata z drugimi izdelki in polepšata videz vsake otroške ali mladinske sobe. V kompletu sta prevleka za prešito odejo in prevleka za vzglavnik.

Podrobnosti posteljnine:

  • Otroška posteljnina za prešite odeje velikosti 140x200.
  • Zapenjanje prevleke z zadrgo.
  • V kompletu posteljnine sta prevleka za prešito odejo 140x200 cm in prevleka za vzglavnik 70x90 cm.
  • Certifikat OEKO-TEX® Standard 100.
  • 100% bombaž visoke kakovosti.
  • Vzdrževanje na etiketi - pralno do 40°C, enostavno se lika - Easy Care in suši v sušilnem stroju.
  • Good Morning zbirka je sestavljena iz čudovito ilustriranih in obstojnih potiskov.
  • Potisk Morska deklica in azurna na drugi strani.
  • Potisk je zelo obstojen.
  • Easy Care - za preprosto vzdrževanje!

Zakaj imamo radi Good Morning prevleke za prešite odeje, prevleke za blazine in brisače za na plažo.

Muller Textiles je specializirano nizozemsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo posteljnega perila in brisače za na plažo. V sklopu zanimive ponudbe je tudi blagovna znamka Good Morning, ki ponuja kakovostne prevleke za prešite odeje, prevleke za blazine in tudi brisače za na plažo. Uspešno nizozemsko podjetje je bilo ustanovljeno že v zgodnjih 70-ih letih. Z rastjo in razvojem podjetja, je Muller Textiles z leti postal eden največjih ponudnikov posteljnine na trgu. Njihovi oblikovalci posteljnine nenehno posodabljajo zbirke, zato mladinska in otroška posteljnina Good Morning vedno znova preseneča z novimi dizajni. Tudi njihove druge blagovne znamke sledijo najnovejšim trendom in stilom z vsega sveta. Večina izdelkov je certificirana s certifikatom STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Certifikat OEKO-TEX® Standard 100 je globalno enoten sistem testiranja in certificiranja tekstilnih surovin, vmesnih in končnih izdelkov v vseh fazah proizvodnje. Vključuje tudi testiranje ne tekstilnih komponent. Cilj certifikata je zagotovilo kupcu, da izdelki ne vsebujejo škodljivih snovi!

Dodatne informacije

Proizvajalec Good Morning

Dodajte oceno in komentar

Napišite svoj komentar

Napisali boste komentar za: GOOD MORNING Otroška posteljnina 140x200 cm Morska deklica

Kako ste ocenili izdelek? *

Ocena
0/5
X
Obvestite me, ko bo izdelek na zalogi.