Good Morning

Good Morning je kakovostna blagovna znamka holandskega proizvajalca posteljnega perila in brisač.

Muller Textiles je specializirano nizozemsko podjetje za oblikovanje in proizvodnjo kakovostne posteljnine. V sklopu zanimive ponudbe so tudi atraktivne brisače za na plažo. V naši ponudbi Good Morning tekstilnih izdelkov najedeš kakovostne prevleke za prešite odeje, prevleke za blazine in tudi brisače za na plažo.

Uspešno nizozemsko podjetje je bilo ustanovljeno že v zgodnjih 70-ih letih. Muller Textiles se ves čas razvija in raste, tako da je z leti postal eden največjih ponudnikov posteljnine na trgu. Njihovi oblikovalci nenehno posodabljajo dizajne in ustvarjajo vedno nove kolekcije različnih posteljnin za vse evropske trge. Poleg klasičnega posteljnega perila je v naši izbrani ponudbi tudi mladinska in otroška posteljnina Good Morning, ki vedno znova preseneča z novimi dizajni. Tudi njihove druge blagovne znamke sledijo najnovejšim trendom in stilom z vsega sveta. Večina izdelkov je certificirana s certifikatom STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Mehka in udobna otroška posteljnina Good Morning ima atraktiven dizajn, ki ti bo takoj všeč. Material posteljnine je iz 100% bombaža visoke kakovosti in ima Certifikat OEKO-TEX® Standard 100.

Certifikat OEKO-TEX® Standard 100 je globalno enoten sistem testiranja in certificiranja tekstilnih surovin, vmesnih in končnih izdelkov v vseh fazah proizvodnje. Vključuje tudi testiranje ne tekstilnih komponent. Cilj certifikata je zagotovilo kupcu, da izdelki ne vsebujejo škodljivih snovi!

Preberi večManj

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 53

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Izdelki od 1 do 18 od skupaj 53

Stran:
  1. 1
  2. 2
  3. 3